Aak

Aak, De Haven

In Aak komen ca. 37 eengezinswoningen met een ruime achtertuin in diverse types en woningbreedtes. De rijwoningen zijn beschikbaar in drie verschillende groottes (Type A - 125 m2, Type B - 133 m2 en Type C - 149 m2). Op zoek naar een ruimere woning? Dan is Type D - 178 m2, de twee-onder-één-kap woning iets voor jou.

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier alvast in!

Wonen aan De Haven

Nieuwbouwproject Aak is een onderdeel van De Haven - De Eelementen - te Spijkenisse. De Haven Spijkenisse is het laatste deelgebied in wijk De Elementen. Deze jachthaven kent straks een divers aanbod aan nieuwbouwwoningen in allerlei verschillende stijlen. Van stoere pakhuizen tot statige notariswoningen. Maar ook herenhuizen, tweekappers en appartementen. Alles wordt gebouwd in kleine buurtjes. Welk keuze je ook maakt, wonen in De Haven Spijkenisse is een genot.

Bekijk hier de locatie.

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod Aak

In dit nieuwbouwproject komen 4 verschillende woningtypes met totaal ca. 37 Eengezinswoningen en Twee-onder-één-kapwoningen. De woningen zijn beschikbaar in verschillende groottes met verschillende beukmaten, variërend van 5,10 meter tot wel 7,30 meter! Naast de 31 tussen- en hoekwoningen (Type A, Type B en Type C), worden er 6 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd (Type D). Alle woningen beschikken over een zonnige en diepe achtertuin tot wel ca. 10 meter!

Welke keuze je ook maakt, wonen in De Haven Spijkenisse is een genot. Comfortabel, sfeervol en een knipoog naar de rijke historie die de omgeving kent. En voor wie letterlijk wil aanmeren in De Haven bestaat de mogelijkheid om vlakbij de eigen deur een ligplaats te kopen!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in