Aak
Locatie

Omgeving Aak

Aak heeft een natuurlijke verbinding met het stadscentrum van Spijkenisse, het bruisende hart van Metropoolregio Rotterdam Den Haag. In dit unieke stukje stad binnen de gemeente Nissewaard vind je supermarkten, scholen, bars, zorgvoorzieningen, sportclubs, musea, winkelketens, boetieks, weekmarkten en natuurgebieden op loop- en fietsafstand. En vanaf de boot geniet je maximaal van de schitterende omliggende polders.

De wijk uit, naar Rotterdam of Schiphol, is geen probleem. Binnen 15 minuten ben je op de A15, in nog geen 20 minuten rij je de N57 op en met de auto sta je na 20 minuten op de Coolsingel. De metrolijnen C en D brengen je in een mum van tijd naar Rotterdam, Schiedam en Capelle aan den IJssel.

Deelplan De Haven verandert in een nieuwe recreatiezone in Spijkenisse. Zo is er ruimte voor natuurlijke speelplaatsen, waar jonge kinderen fijn kunnen spelen. Zin in een avondje uit? Het moderne Theater de Stoep heet je van harte welkom bij de vele voorstellingen en evenementen. Maar ook Kinepolis, het Rivièrabad, de kinderboerderij en de Boekenberg bieden volop vermaak. Voor jong en oud.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

De situatie

Thuis op een unieke locatie

Stoere pakhuizen en statige herenhuizen worden weerspiegeld in het water. Bootjes dobberen op en neer, enorme binnenvaartschepen kleuren de horizon, touwen tikken tegen de masten van de zeilboten en vogels maken duikvluchten boven de kade. Aak biedt een prachtige woonplek aan een moderne haven – en nog veel meer. Hier heb je alles bij de hand.

Bekijk de woningen

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij het centrum vestigen?

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Enny Trouw

Enny Trouw

Woningcoach
Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

Woningcoach

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in