Aan de Zijdewende

Aan de Zijdewende

Met gepaste trots stellen we Aan de Zijdewende aan je voor! Een mooie nieuwe invulling in de bestaande wijk Galecope, te Nieuwegein! Met prachtige woningen die zich onderscheiden door de hoogwaardige afwerking. Woningen waar duurzaam omgegaan wordt met energie en het klimaat voorop staan. En dit alles in een kindvriendelijke wijk.

Waar komt de naam Aan de Zijdewende vandaan?
Rond de Galecopperdijk waren er vroeger woeste gronden te vinden. Via leen of koop konden deze ontgonnen worden tot ”Copes” oftewel percelen. Aan de zijkant van elke Cope werd een soort kade cq aanlegplaats gecreeerd. Deze kade aan een Cope heet een Zijdewende. Een Zijdewende lag altijd op de grens tussen 2 kavels. De Zijdewende bood extra bescherming van het perceel.

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier in!

Nieuwegein

Aan de zijdewende is gelegen in een van de laatst ontwikkelde wijken van Nieuwegein, de grote wijk Galecop. Een plek te midden van veel groen en water met een schitterende brede groenzone, de Galecopperzoom.

Ben je benieuwd hoe ver het is naar de scholen, de supermarkt of bijvoorbeeld de huisarts? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod

Dit plan is nog volop in ontwikkeling. Toch willen wij vast delen waar wij op dit moment aan denken. Wij denken aan rijwoningen in diverse varianten, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen, vrije kavels waarbij gewerkt zal worden met een individueel kavelpaspoort én huurappartementen. Zo is er voor ieder wat wils!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in