Nieuws

Deel dit bericht via
5 okt 2015

Eerste paal torenappartementen Meyster’s Buiten te Utrecht

Op woensdagmiddag 30 september is de eerste officiële paal geboord voor de 16 torenappartementen van het project Meyster's Buiten te Utrecht. Dit gebeurde onder ruime belangstelling van alle huidige kopers en betrokkenen van het project Meyster's Buiten. Deze officiële handeling symboliseert de start van de bouw van de 16 torenappartementen, welke de laatste fase vormen van het project Meyster's Buiten. De torenappartementen zijn ontwikkeld door VORM, Blauwhoed en Heijmans en worden gerealiseerd door VORM Bouw en Heijmans.

Aansluitende buurtborrel
De feestelijke handeling werd gecombineerd met een buurtborrel van Meyster's Buiten, waarbij alle bewoners c.q. kopers van de herenhuizen, woningen XL, parkappartementen, hofappartementen en torenappartementen welkom waren. De heer Jansen, wethouder van de gemeente Utrecht, heette de nieuwe bewoners welkom onder het genot van een hapje en een drankje en live muzikanten.

Het project Meyster's Buiten
Het project Meyster's Buiten bestaat uit verschillende fasen. De oude Cereolfabriek is gerenoveerd en heeft gezelschap gekregen van hoogwaardige nieuwbouw, welke bestaat uit riante eengezinswoningen, grote drie- en vierkamerappartementen en vijfkamer penthouses. De realisatie van de torenappartementen vormt het laatste gedeelte van het project Meyster's Buiten. De oplevering vindt in het najaar van 2016 plaats.