Over ons

Het is onze passie en ambitie om het succes van onze opdrachtgevers mede met ons vastgoed te ontwikkelen en bouwen.

Bedrijfstructuur en profiel

VORM Ontwikkeling

Wij kunnen opdrachtgevers alle zorg en verantwoordelijkheid uit handen nemen als het gaat om de ontwikkeling van hun vastgoed. Vanaf de initiatieffase en de creatieve ontwikkeling tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer. Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling, utiliteitsbouw, groot onderhoud en renovatie voor ons bekend terrein, net als geïntegreerde contractvormen. We werken bij ontwikkeling en realisatie nauw samen met onze opdrachtgevers en partners. Zo combineren we ervaring met innovatie en zakelijkheid met betrokkenheid.

VORM Bouw

De hele breedte van de bouwsector is ons domein en we werken samen met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. We werken zowel in opdracht als voor eigen rekening wat terug te zien is in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons kantoor in Papendrecht bedienen we heel West-Nederland. Als ontwikkelaar onderzoeken we alle kansen en mogelijkheden in heel Nederland. We combineren realisme in ontwikkelen met specialisme in uitvoering. Een succesformule zo blijkt uit onze historie en huidige staat van dienst. We koesteren dan ook onze gevarieerde en goed gevulde orderportefeuille.

VORM Finance

VORM Finance is de financiële divisie van VORM en iedere (potentiële) koper van een VORMHuis heeft recht op volledige begeleiding door VORM Finance. Kopers van een VORMHuis profiteren van bijzondere voorwaarden en speciale opties. Deze opties maken niet alleen het kopen ván, maar ook het wonen ín een VORMHuis voordeliger. Onze financiële specialisten staan onze kopers terzijde bij het optimaliseren van de voordelen die men als koper van een VORMHuis heeft. Deze voordelen verenigen zich in het VORM Ruim Leven-programma®. 

De vier pijlers van dit programma zijn:

• Hypotheken. Uw hypotheek via VORM

• Energiezuinig wonen. Lagere energierekeningen door VORMEnergy®

• Verzekeren. Uw verzekeringen via VORM; uw eigendommen slimmer en goedkoper beschermen.

• Sparen. Een betere toekomst voor uw kinderen met de VORM Bouwspaarregeling

VORM Finance opereert als een onafhankelijk financieel dienstverlener. Uit een breed veld van binnen- en buitenlandse aanbieders selecteert VORM voor haar kopers de beste aanbiedingen op hypotheek-, verzekerings- en spaargebied. Gesprekken met VORM Finance zijn altijd vrijblijvend.