Renovatie & transformatie

We kennen als geen ander het belang van een representatief uiterlijk en een positieve uitstraling van winkelstraten en winkelcentra.

Innovatie

Duurzaam transformeren wordt steeds belangrijker binnen het vastgoed, ongeacht wanneer je het hebt over renovatie of transformatie. VORM speelt hier innovatief op in. In 2013 is het transVORM gestart, specialist op gebied van transformatie, renovatie en technisch beheer. Een team van experts bekijkt iedere vraag van een opdrachtgever individueel en beoordeeld welke werkwijze het effectiefst is.  

Legolisering 
In 2012 heeft transVORM in opdracht van Jutphaas Wonen het schoolgebouw Brinkwal 7 getransformeerd naar 25 starterswoningen. Hiervoor is gebruik gemaakt van het Legoliserings-principe. Alle denkbare woonfuncties zijn ondergebracht in elementen welke op een plug-and-play manier geplaatst zijn in de woning. Een groot succes, hierdoor kon het bestaande schoolgebouw op eenvoudige wijze getransformeerd worden. Dit principe is inmiddels verder uitgebouwd en wordt succesvol toegepast bij andere transformatieprojecten.