6D Wonen

6D Wonen staat voor de uitwerking van een woonconcept in 3D (BIM) zoals we dat standaard voor al onze projecten doen, aangevuld met maximaal inzicht in kosten, planning en onderhoud.

6D Wonen

De markt zit te wachten op een kwalitatieve maatwerkoplossing met een goede prijs/kwaliteit verhouding en VORM 6D Wonen is hier een antwoord op. 6D Wonen staat voor de uitwerking van een woonconcept in 3D (BIM) zoals we dat standaard voor al onze projecten doen, aangevuld met maximaal inzicht in kosten, planning en onderhoud. Op deze manier ontstaat een totaalconcept waarmee we onze klanten op alle vlakken van het bouwproces kunnen servicen. Met 6D Wonen is het heel goed mogelijk om projecten met een kleinere omvang te realiseren.

Wij vinden het belangrijk om vriendelijke, menselijke en begrijpelijke ontwerpen te presenteren met de gebruiker als uitgangspunt. Daarom kunnen de woonwensen van toekomstige bewoners makkelijk in het proces geïntegreerd worden en is het architectuurconcept heel flexibel waardoor het in ieder stedenbouwkundig plan past.