6D Wonen

6D Wonen staat voor de uitwerking van een woonconcept in 3D (BIM) zoals we dat standaard voor al onze projecten doen, aangevuld met maximaal inzicht in kosten, planning en onderhoud.

Architectuur

Met alle kennis en ervaring omtrent 6D Wonen kunnen we heel gemakkelijk voldoen aan de wensen en eisen van ieder stedenbouwkundig plan. We kiezen per locatie voor een architectuurstijl. De verkaveling stellen we samen met woningtypes die op dat moment op die locatie gewild zijn. Bij het uitrollen van meerdere verkoopfasen kijken we of de eerder bedachte verkaveling nog wenselijk is en indien nodig passen we die heel gemakkelijk aan. VORM en de opdrachtgever hebben dan meteen de wijzigingen in kosten, planning en onderhoud en dus de consequenties van keuzes inzichtelijk. Op die manier spelen we maximaal in op de lokale vraag uit de markt en weten alle partijen direct waar ze aan toe zijn.

Architectuurstijlen

Wij hebben voor meerdere projecten woningen ontworpen in de stijl van de Haagse School en in de oud-Hollandse stijl. De Haagse School is te herkennen aan de horizontale lijnen en secundaire weefpatronen van verticale lijnen in het gevelbeeld. De oud-Hollandse stijl kenmerkt zich door grote volumes en verticale gevelaccenten. Er zijn zoveel mogelijkheden dat de variaties bijna eindeloos zijn. Zowel qua architectuur als qua indeling.

Flexibele indeling

Als het gaat over de grootte en de indeling werken we met standaard beukmaten van 5,10 meter, 5,40 meter, 6 meter en 7,30 meter. Met deze afmetingen ontwerpen we woningen voor starters, eengezinswoningen, beneden-/ bovenwoningen, geschakelde tweekappers, traditionele tweekappers, vrijstaande woningen en patiowoningen. De vele opties geven de koper een ruime keuze om de woning van zijn of haar dromen te realiseren.