Woningbouw

Wij vinden het belangrijk dat een huis snel een thuis wordt voor de nieuwe bewoners. Vandaar dat we het koopproces overzichtelijk en duidelijk inrichten en veel maatwerk ontwikkeling toepassen. Geen gezinssituatie is hetzelfde en wij willen mensen graag de mogelijkheid bieden om het beste uit hun nieuwe woning te halen.

Innovatie

Innovatie ontstaat bij ons zowel in het werk als door goed te luisteren naar onze klanten en hun behoeften om te zetten in nieuwe producten en diensten. 

Innovatie in het werk

Een voorbeeld van innovatie in het werk is ons initiatief Beter bouwen doe je samen. Vanuit onze drive om bij te dragen aan een duurzame wereld én de wil om een goede werkgever te zijn, realiseren we hiermee dat onze mensen zelf hun beste werkomgeving creëren waardoor ruimte ontstaat voor de ontwikkeling van meerwaarde voor onze klanten. 

Nieuwe producten en diensten

Een nieuw product ontwikkelen we met 6D en 6B Wonen waarbij de wensen van de woonconsument direct vertaald worden naar een huis waar wooncomfort én een lage energierekening hand in hand gaan. Met onze financiële dienst VORM Finance helpen we kopers en de kopers van onze kopers met advies en financiering van hun nieuwe woning. Heeft u ideeen voor innovatieve producten en diensten waarvan u denkt dat wij een rol kunnen spelen? Laat het ons weten!