Woningbouw

Wij vinden het belangrijk dat een huis snel een thuis wordt voor de nieuwe bewoners. Vandaar dat we het koopproces overzichtelijk en duidelijk inrichten en veel maatwerk ontwikkeling toepassen. Geen gezinssituatie is hetzelfde en wij willen mensen graag de mogelijkheid bieden om het beste uit hun nieuwe woning te halen.

VORM Finance

VORM Finance is de financiële divisie van VORM en iedere (potentiële) koper van een VORMHuis heeft recht op volledige begeleiding door VORM Finance. Kopers van een VORMHuis profiteren van bijzondere voorwaarden en speciale opties. Deze opties maken niet alleen het kopen ván, maar ook het wonen ín een VORMHuis voordeliger. Onze financiële specialisten staan onze kopers terzijde bij het optimaliseren van de voordelen die men als koper van een VORMHuis heeft. Deze voordelen verenigen zich in het VORM Ruim Leven-programma®. 

De vier pijlers van dit programma zijn:

• Hypotheken. Je hypotheek via VORM
• Energiezuinig wonen. Lagere energierekeningen door VORMEnergy®
• Verzekeren. Je verzekeringen via VORM. Beschermt jouw eigendommen slimmer en goedkoper
• Sparen. Een betere toekomst voor uw kinderen met de VORM Bouwspaarregeling

VORM Finance opereert als een onafhankelijk financieel dienstverlener. Uit een breed veld van binnen- en buitenlandse aanbieders selecteert VORM voor haar kopers de beste aanbiedingen op hypotheek-, verzekerings- en spaargebied. Gesprekken met VORM Finance zijn altijd vrijblijvend.