Over VORM

VORM is een toonaangevend en solide bouwbedrijf met maar liefst 100 jaar ervaring. Als familiebedrijf staan betrouwbaarheid en integriteit hoog in ons vaandel.

Over VORM

Vanuit de hoofdvestiging in Papendrecht bestrijken wij als bouwer geheel West-Nederland en kijken wij als ontwikkelaar naar mogelijkheden in geheel Nederland. We koesteren een gevarieerde, goed gevulde orderportefeuille. Onze acquisitie is erop gericht om al jaren vooruit projecten te verwerven met het oog op de continuïteit en kiezen er bewust voor om de orderportefeuille evenwichtig samen te stellen, gericht op de gehele breedte van de markt.

 

Sinds 2013 hebben wij een vliegende start gemaakt met ons transformatiebedrijf transVORM. Het transformeren van bestaande gebouwen naar nieuwe functies heeft inmiddels een grote vlucht genomen in Nederland. Wij zijn verheugd dat transVORM inmiddels succesvol opereert in deze nieuwe markt. Daarnaast zijn wij succesvol met ons 6D woonconcept. Wij bieden de consument een prachtige woning met maximaal flexibiliteit en indeling en uitvoering tegen de laagst mogelijk prijs met een aantrekkelijk architectonische vormgeving.

 

Wij kunnen opdrachtgevers alle verantwoordelijkheid uit handen nemen door het gehele ontwikkel- en bouwproces over te nemen. Vanaf de initiatieffase tot en met de exploitatie en vastgoedbeheer. Om die reden opereren wij vaak als bouwteampartner in veel projecten. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom voeren we onze activiteiten veilig en milieuvriendelijk uit. Inmiddels zijn wij thans doende om een beleid uit te zetten dat ons maatschappelijk verantwoord ondernemen verduidelijkt alsmede de duurzaamheid van onze projecten te vergroten.