Locatie

Wonen in een mooi stuk van de stad

Brielle heeft een rijke historie, wat je in de stad terugvindt in onder andere de prachtige gebouwen met fraaie gevels versierd met al even fraaie gevelstenen welke een rijk verleden uitbeelden.

Het leuke van Brielle is dat achter de vele historische gevels leuke winkels, restaurants en gezellig café's schuilgaan. De haven, waarin tot in de Middeleeuwen, vissersbootjes en koopvaardijschepen lagen, is nu een ankerplaats voor pleziervaartuigen. "Stad van nu, sfeer van toen", het is die sfeer van verleden en heden wat Brielle zo aantrekkelijk maakt.

Annahove ligt in Brielle in de wijk Rugge, nabij Anna Hoevestraat. Binnen een paar minuten ben je in het centrum van Brielle of het Brielse Meer met een schitterend recreatiegebied met volop natuur en water. Alles wat je wenst is binnen handbereik. En wil je reizen met de auto of openbaar vervoer? De N218 en het busstation bevinden zich op loopafstand van je nieuwe huis.

De wijk is al af. Alle faciliteiten die je zou willen zijn er al. je boodschappen doe je in de buurt, genieten doe je onder andere in de omgeving en er zijn diverse scholen en sportvoorzieningen dichtbij.

Je woont in een leuk stuk van Brielle. In een schitterend uniek huis.