Contact

Verkoopteam
Heb je interesse in één van onze woningen of wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn voor een woning in Clusius? Neem dan contact op met VORM Divisie Verkoop of VORM Finance.

Namens VORM Divisie Verkoop zijn Martin Switzar en Bas Goudkuil je aanspreekpunt. Marco Bijl, Daniëlle Schuller en Sylvester Garducci zijn je aanspreekpunt namens VORM Finance. Voor technische informatie over de woningen en de mogelijkheden tot aanpassing kun je terecht bij Martin Switzar. Voor informatie over hypotheekmogelijkheden en de Starterslening kun je een afspraak maken met Marco Bijl, Daniëlle Schuller of Sylvester Garducci .
 

 

VORM DIVISIE VERKOOP
 

Martin Switzar

Bel of Whatsapp Martin via 
06 – 53 33 84 70 
of mail hem via m.switzar@vorm.nl

 

 

Bas Goudkuil
Bel of Whatsapp Bas via 
06 – 51 46 32 57 
of mail hem via b.goudkuil@vorm.nl

 

 

 

VORM FINANCE
 

Marco Bijl 
Marco is al bijna 30 jaar een financieel dier in hart en nieren, die ook banken adviseert op het gebied van productontwikkeling. Hij heeft een no-nonsense houding en ontwerpt iedere hypotheek exact op iemands lijf, waarbij hij zich niet verkoopgericht maar altijd adviesgericht inzet.

Telefoonnummer : 0186-618777
Mailadres : m.bijl@vorm.nl

Marco Bijl

Daniëlle Schuller 
Daniëlle is een veelgevraagd hypotheekadviseur. Ze combineert een hoog kennisniveau met een groot invoelend vermogen en als gesprekspartner is zij niet benauwd om haar eigen mening uit te spreken. Daniëlle is een gezellige vrolijke noot waarbij mensen graag terugkomen. Ze heeft een hekel aan tegenstribbelende banken en de 9 tot 5 mentaliteit.

Telefoonnummer : 0186-618777
Mailadres : d.schuller@vorm.nl

 

 

 

 

Sylvester Garducci

Telefoonnummer : 0186-618777
Mailadres : s.garducci@vorm.nl