Financiële voordelen

Als koper van een VORMHuis in Clusius heb je recht op volledige begeleiding door VORM Finance. VORM Finance is de financiële divisie van VORM.

Kopers van een VORMHuis profiteren van bijzondere voorwaarden en speciale opties. Deze opties maken niet alleen het kopen ván, maar ook het wonen ín een VORMHuis voordeliger.

Onze financiële specialisten staan onze kopers terzijde bij het optimaliseren van de voordelen die men als koper van een VORMHuis heeft. Deze voordelen verenigen zich in het VORM Ruim Leven-programma®

De pijler van het VORM Ruim Leven-programma® in Clusius is:

    Je hypotheek via VORM

VORM Finance opereert als een onafhankelijk financieel dienstverlener. Uit een breed veld van binnen- en buitenlandse aanbieders selecteert VORM voor haar kopers de beste aanbiedingen op hypotheek-, verzekerings- en spaargebied.

Een eerste gesprek met VORM Finance, waarbij de mogelijkheden uitgebreid aan de orde komen, is altijd gratis en vrijblijvend. Onze kopers betalen voor de diensten van VORM Finance lage advies- en bemiddelingskosten. Dit komt doordat er geen winstoogmerk is bij het verstrekken van hypotheken. Een hypotheek is immers een pad naar een nieuw VORMHuis.

VORM Finance is als Financieel Dienstverlener geregistreerd bij de AFM onder vergunningnummer 12003902