Locatie

WONEN IN PAPENDRECHT

Wonen zoals wonen bedoeld is. Dat is wonen in De Hooght. In De Hooght woon je overal dichtbij. Op loopafstand van het centrum van Papendrecht heb je alles binnen handbereik.  De uitvalswegen van Papendrecht liggen op een steenworp afstand en via de A15 en N3/A16 ben je in no-time richting noord, oost, west of zuid richting je bestemming. Openbaar vervoer aansluitingen richting Rotterdam en Dordrecht liggen op een loopafstand. Maar waarom zou je?

In Papendrecht is genoeg te beleven! Werken, recreëren, winkelen en ontspannen in een groene, dynamische omgeving. In een gemeente op de grens van stedelijk gebied en de uitgestrekte natuur van de Alblasserwaard. Aan de oever van het unieke drie-rivierenpunt, waar Noord, Beneden-Merwede en Oude Maas in elkaar samensmelten en het drukst bevaren punt voor scheepvaartverkeer in Europa vormen.

Thuiskomen in een huis dat je omarmt. Je hebt doelbewust gekozen voor het gezicht van je huis. Kies je huis, kies je gevel en kies je binnenindeling. Maak je huis uniek en compleet individueel en voel de warmte van De Hooght.

Op de voormalige ligweide van het zwembad is de bouw van fase 1 en fase 2 afgerond. De verkoop van de 3e en laatste fase is inmiddels gestart. Het hypermoderne nieuwe zwembad is in gebruik genomen. De Hooght krijgt steeds meer VORM en wordt steeds aantrekkelijker! Wonen in De Hooght is wonen midden in het leven. Duik in je toekomst!