Teruggeefregeling

En de verkoop van je bestaande huis?
Geen zorgen. Wij helpen.
 
DE REALITEIT
De verhuisbereidheid van mensen is onverminderd groot. En dat is logisch: groter, nieuwer, mooier wonen, wie wil dat nou niet? Maar, in deze tijd staan veel kopers die zélf nog een huis te verkopen hebben, voor een bijzondere uitdaging.

Het doorstromen van het ene naar het andere koophuis kan allerlei problemen met zich meebrengen.
Wordt je bestaande huis tijdig verkocht? Komen er geen dubbele maandlasten? Hoe gaat een bank ermee om dat er al een hypotheek is? Dit zijn enkele van de vraagstukken waarmee je te maken krijgt.

De financiële gevolgen van het hebben van twee huizen kunnen uiteraard heel vervelend zijn, zeker als dit langer duurt. Banken kunnen, vooruitlopend op dit soort mógelijke - en soms zelfs fictieve – problemen, bijna absurde extra eisen stellen.

VORM herkent deze uitdagingen van en voor haar kopers. Het kopen van een VORMHuis moet een ervaring met een glimlach zijn en geen belevenis waarbij je te maken krijgt met een maandenlang verlies aan nachtrust.


DE OPLOSSING
Om een goede en veilige doorstroming van jouw bestaande huis naar je nieuwe VORMHuis mogelijk te maken, heeft VORM diverse beveiligingspakketten.

Het beveiligingspakket dat VORM voor haar kopers in De Hooght in kan zetten, is de Teruggeefregeling. Met de financiële zekerheid die de Teruggeefregeling jou biedt, koop je zonder zorgen.

HOE WERKT HET?
VORM helpt jou om je bestaande huis te verkopen met het unieke LeanSale-concept. Het LeanSale-concept wordt uitgevoerd door één van de Partner-NVM Makelaars van VORM. Hiermee wordt de kans op een succesvolle verkoop van je bestaande huis aanzienlijk vergroot. Lukt het ondanks alle goede zorgen niet om jouw bestaande huis binnen een bepaalde tijd te verkopen? Dan kun je kosteloos afzien van de aankoop van jouw nieuwe VORMHuis. Je ‘geeft’ jouw VORMHuis dan weer terug aan VORM, zonder kosten.
Uiteraard heeft het pakket spelregels en voorwaarden. Zo moet je woning bijvoorbeeld courant zijn. De mogelijkheden en voorwaarden met betrekking tot de Teruggeefregeling worden uitgebreid met jou besproken door onze Divisie Verkoop. Je staat er niet alléén voor.