VORMOtica

De Smarthomes in De Toekomst zijn uitgerust met een moderne intelligente installatie "VORMOtica". VORMOtica is een elektrische installatie waarmee je centraal de elektrische toepassingen in je huis bedient. Een systeem dat je leven eenvoudiger maakt, je veiligheid en comfort verhoogt en je energieverbruik binnen de perken helpt te houden. Dit betekent dat je jouw huis kunt bedienen op de manier zoals je gewend bent, maar ook met je smartphone of tablet. Het gaat echter verder, VORMOtica laat je in jouw eigen stijl, flexibel, duurzaam, comfortabel en veilig wonen, het helpt je energie en het milieu besparen. Kortom het sluit je aan op de toekomst en geeft je de vrijheid hierin mee te gaan.

 

Bepaal je eigen sfeer

Breeduit voor de televisie, met de krant in een hoekje of gezellig tafelen met vrienden: één druk op de knop en je creëert de juiste atmosfeer met aangepaste verlichting en verwarming. Niets is echter onherroepelijk; alle instellingen laten zich in een handomdraai aanpassen. Je moderne installatie brengt jouw Smarthome in De Toekomst altijd in de juiste sfeer die je wilt én op het moment dat je het wilt.

 

Zuinig met energie en het milieu

VORMOtica zorgt er verder samen met jou voor dat er geen energie onnodig wordt verspild, het maakt je elke dag weer bewust van wat je verbruikt en wat je bespaart. Want met één druk op de alles-uit-knop breng je je Smarthome in de ECO-stand en wordt er nooit meer onnodig energie verbruikt wanneer je dat niet wilt. Naast een verlaging in de woonlasten, draag je ook bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en lever je daarmee je bijdrage aan een beter milieu.

  

Eenvoudig

VORMOtica is eenvoudig en intuïtief te bedienen, er is geen dikke handleiding of training voor nodig. Met één druk op de knop doet de techniek wat je wilt en niet andersom. Daarnaast is het eenvoudig uit te breiden naar gelang de wensen en eisen voor nu en in de toekomst.

 

Veiligheid

Tevens geeft VORMOtica je altijd een veilig gevoel. Of je nu thuis bent of niet. VORMOtica biedt de mogelijkheid voor tal van veiligheidsfuncties, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheidssimulatie. Hiermee gaan de gordijnen automatisch open en dicht, branden de lampen af en toe, wat ongewenste gasten afschrikt, want het is net alsof je thuis bent! Zo kun je met een gerust hart vertrekken.

Topimage Zoom