17 stadswoningen

Stadwoningen Hooftstraat
De eengezinswoningen aan de Hoofdstraat hebben allen een unieke uitstraling naar de straat dankzij de pandsgewijze achitectuur.  De begane grond bestaat uit de entreehal, toilet en woonkamer met open keuken en is bijzonder vanwege de 3,50 meter hoogte tot aan plafond! De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. Op de zolder kan een vierde slaapkamer gemaakt worden. Alle woningen hebben een tuin gesitueerd op het oosten met eigen berging.

 

Deze stadswoningen zijn ook ideaal voor ondernemers! Dezelfde woning kan ook opgeleverd worden als winkel met bovenwoning. De voorgevel wordt voorzien van een entreepui met een toegangsdeur naar de 45 m2 grootte winkel of atelier. Dit oppervlak is eventueel uit te breiden met 10 m2.

 

Stadswoningen W.M.C. Regtstraat
De eengezinswoningen aan de W.M.C. Regtstraat hebben een gelijke indeling als de stadswoningen aan de Hooftstraat. De begane grond bestaat uit de entreehal met toilet en de woonkamer met open keuken. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. Op de zolder kan een vierde slaapkamer gemaakt worden. Deze woningen hebben een ruime tuin gesitueerd op het zuiden met eigen berging.

 

Prijslijst 17 stadswoningen

Impressies

Impressies