Uw verzekering via VORM

GOEDKOPER VERZEKEREN

 

VORM biedt u niet alleen de ruimte om te wonen, maar ook de ruimte om te leven. 
Als koper van een VORMHuis in De Waterkanten heeft u diverse voordelen die uw leven goedkoper maken. Zo houd u meer geld over voor de leuke dingen in het leven.

 

Een betere hypotheek, energiezuinig wonen, slimmer sparen. Dit zijn 3 van de 4 pijlers in het VORM Ruim Leven-programma. De 4e pijler is goedkoper verzekeren.

 

‘Alles van waarde is weerloos’. Het is een bekende uitspraak in de verzekeringswereld. Met het VORM Verzekeringspakket helpt VORM u om uw eigendommen effectiever en goedkoper te beschermen.

 

Hoe werkt het normaal?

Als u zich normaal gesproken verzekert, betaalt u provisie- of abonnementskosten. Deze kosten kunnen oplopen tot wel 30% van uw verzekeringspremie.

 

Bij een verzekeringspakket via het provisiestelsel zijn uw kosten onzichtbaar, uw kosten verschuilen zich dan namelijk in de maandelijks te betalen verzekeringspremie.

 

Bij een verzekeringspakket via het abonnementsstelsel worden de provisies uit uw verzekeringspremies verwijderd. Dit heet een netto-schadeverzekeringspakket. 
Bij een netto-schadeverzekeringspakket betaalt u abonnementskosten aan uw verzekeringsadviseur of verzekeraar in plaats van provisie.

 

Wat doet VORM anders?

Het VORM Verzekeringspakket is een netto-schadeverzekeringspakket zonder provisie of abonnementskosten. U krijgt het beste uit twee werelden.

 

De provisie- of abonnementskosten die u bij een reguliere verzekeringsadviseur jaarlijks of maandelijks verschuldigd bent, heeft u als koper van een huis in De Waterkanten niet bij VORM Finance. Hiermee bespaart u een flink bedrag op uw verzekeringspremies. 
De kosten die VORM Finance hiervoor maakt neemt VORM voor haar rekening.

 

Wanneer heeft u recht op het VORM Verzekeringspakket?

U heeft recht op het VORM Verzekeringspakket zolang u in uw VORMHuis woont.

 

Als u verhuist en uw nieuwe huis is geen VORMHuis, dan kunt u uw VORM Verzekeringspakket laten omzetten naar een verzekeringspakket mét abonnementskosten.
Op deze manier kunt u toch gebruik blijven maken van de diensten van uw vertrouwde VerzekeringsSpecialisten bij VORM Finance.

 

Het proces

Onze jarenlange ervaring in verzekeringen zorgt voor een soepel en prettig proces.

- De beste keus uit een zeer groot veld van verzekeraars
- De keuze voor de juiste verzekeraar wordt gemaakt op specifieke prijs/kwaliteitscriteria
- U profiteert van bijzondere voorwaarden en speciale opties
- Bij schade zijn we er voor u