Lombardier

Bijzondere woningen met een woonoppervlakte van maar liefst 178m2!

Lombardier is een complete riante woning met alles wat u nodig heeft om comfortabel te kunnen leven. De woningen hebben een gecombineerd risaliet torentje in de voorgevel waardoor de woningen een statig karakter hebben. Deze bijzonder mooie woning heeft een breedte van 7,3 meter en maar liefst 178 m2 aan woonoppervlakte.

Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een afzonderlijke toiletruimte. Op de zolder is ook veel ruimte aanwezig waardoor ook hier veel mogelijkheden zijn. Alle hoekwoningen zijn standaard voorzien van een aangebouwde garage. De achtertuinen van fase 2a hebben afhankelijk van het bouwnummer een diepte tot ruim 22 meter en zijn gelegen op het westen. De achtertuinen van fase 2b hebben afhankelijk van het bouwnummer een diepte tot ruim 17m en zijn gelegen op het zuiden.

De hoekwoningen hebben afhankelijk van het bouwnummer ook nog een zijtuin waardoor de tuin nog royaler wordt. De woningen hebben aan de voorzijde een parkeerplaats op eigen terrein. Een aantal hoekwoningen hebben zelfs twee parkeerplaatsen op eigen terrein (fase 2a). Uw auto staat dus veilig en altijd bij de woning geparkeerd.

Ieder VORMHuis biedt veel mogelijkheden om tot een individuele en unieke woonbeleving te komen, zowel in de uitstraling als in de binnenruimten. Kijk samen met de nieuwbouwadviseurs van VORM naar de  mogelijkheden van Lombardier en laat uw woondroom uitkomen.

 

Prijslijst Lombardier

Impressies

Impressies

Plattegronden

Plattegrond