Status project

In verkoop

De inschrijving is gesloten

Narva Eiland West is een project van BPD en VORM.


Voor informatie kunt u contact opnemen met

Hallie & Van Klooster Makelaardij   
020-6816716

OF

Ramón Mossel Makelaardij
020–3052662

Narva Eiland West

Narva Eiland West in de Houthaven. Dé nieuwbouwlocatie op een weergaloze woonplek op een autoluw, groen en duurzaam eiland in het IJ. Een goed bewaard geheim bovendien, want verscholen achter pakhuizen, silo’s, loodsen en koopmanshuizen. Een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis.

Narva eiland wordt uitgebreid met een bijzonder nieuwbouwproject aan het water, bestaande uit 80 woningen met parkeergarage midden in de Houthaven van Amsterdam. Het project is uniek qua ontwerp, innovatie en duurzaamheid. U woont er in een mooi en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt heel Houthaven 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik.

Het gebouw heeft een fraaie diversiteit aan woningtypen, die het Narva Eiland uitermate geschikt maakt voor diverse doelgroepen:

  • fraaie appartementen en maisonnettes tussen de 86 en 153 m2 ;
  • creatieve 2-laagse kadewoningen van circa 127 tot 156 m2;
  • spectaculaire penthouses van circa 163 tot 182 m2;
  • stijlvolle grote herenhuizen over drie verdiepingen, verschillende types circa 153 tot 211 m2. Veelal bestaan deze herenhuizen uit twee bouwnummers die samen worden verkocht

Dat biedt Narva Eiland West. Ideaal voor jong en oud, met of zonder kinderen.

Onderin het gebouw is een garage gesitueerd waar voor elke woning een parkeerplaats te koop is. Een achttal parkeerplaatsen heeft een groter oppervlak zodat daar naast de auto ook een scooter of motor op geparkeerd kan worden. Elke woning beschikt ook over een eigen privé berging in de garage of in het souterrain.

Narva Eiland West is een ontwikkeling van VOF Vorm BPD Houthaven

De brochure en de prijslijst vindt u bij de downloads