Je verzekeringen via VORM

GOEDKOPER VERZEKEREN
VORM biedt jou niet alleen de ruimte om te wonen, maar ook de ruimte om te leven. Als koper van een VORMHuis in Kade39 heb je diverse voordelen die jouw leven goedkoper maken. Zo houd je meer geld over voor de leuke dingen in het leven.

‘Alles van waarde is weerloos’. Het is een bekende uitspraak in de verzekeringswereld. Met het VORM Verzekeringspakket helpt VORM jou om jouw eigendommen effectiever en goedkoper te beschermen.
 
HOE WERKT HET NORMAAL?
Als je je normaal gesproken verzekert, betaal je provisie- of abonnementskosten. Deze kosten kunnen oplopen tot wel 30% van jouw verzekeringspremie.

Bij een verzekeringspakket via het provisiestelsel zijn jouw kosten onzichtbaar, jouw kosten verschuilen zich dan namelijk in de maandelijks te betalen verzekeringspremie.

Bij een verzekeringspakket via het abonnementsstelsel worden de provisies uit je verzekeringspremies verwijderd. Dit heet een netto-schadeverzekeringspakket.

Bij een netto-schadeverzekeringspakket betaal je abonnementskosten aan je verzekeringsadviseur of verzekeraar in plaats van provisie.
 
WAT DOET VORM ANDERS?
Het VORM Verzekeringspakket is een netto-schadeverzekeringspakket zonder provisie of abonnementskosten. Je krijgt het beste uit twee werelden.

De provisie- of abonnementskosten die je bij een reguliere verzekeringsadviseur jaarlijks of maandelijks verschuldigd bent, heb je als koper van een huis in Kade39 niet bij VORM Finance. Hiermee bespaar je een flink bedrag op jouw verzekeringspremies.

De kosten die VORM Finance hiervoor maakt neemt VORM voor haar rekening.
 
WANNEER HEB JE RECHT OP HET VORM VERZEKERINGSPAKKET?
Je hebt recht op het VORM Verzekeringspakket zolang je in jouw VORMHuis woont.
Als je verhuist en jouw nieuwe huis is geen VORMHuis, dan kun je jouw VORM Verzekeringspakket laten omzetten naar een verzekeringspakket mét abonnementskosten.