Financiële voordelen

Met hulp van VORM Finance kunt u met professionele mensen uw financiële zaken rondom de koop van uw huis regelen. Wat zijn voor u de voordelen:

 

Wij regelen de beste hypotheek

De hypotheek is de weg naar uw nieuwe VORMhuis. Onze advies- en bemiddelingskosten liggen dan ook op kostprijsniveau, te weten € 800,-. Deze kosten zijn financieel aftrekbaar, waardoor de eigen bijdrage op maximaal € 500,- uitkomt. Uiteraard is een eerste oriënterend gesprek, waarbij de mogelijkheden uitgebreid aan de orde komen, altijd gratis en geheel vrijblijvend. Daarbij werkt VORM Finance uitsluitend via het Best Buy-systeem. Dit zorgt voor lagere maandlasten door scherpere hypotheekrentes en betere hypotheek gekoppelde producten. In combinatie met verdere special opties leidt dit tot een hypotheek met een ongeëvenaard prijs-kwaliteitsniveau.

 

Wij regelen de scherpste verzekering zonder provisie

VORM Finance helpt om eigendommen beter en goedkoper te beschermen. Zo is het VORM Verzekeringspakket een nettoschadeverzekeringspakket zonder provisie of abonnementskosten. Het beste uit twee werelden dus. Reguliere verzekeringsadviseurs vragen doorgaans provisie of abonnementskosten, die kunnen oplopen tot wel dertig procent van de verzekeringspremie. Deze kosten hebben kopers van een woning in het project Kamgras niet, want VORM neemt alle kosten van VORM Finance voor haar rekening. Hierdoor bespaart u een flink bedrag op de verzekeringspremie.