VORM Verzekeringspakket

VORM biedt je niet alleen de ruimte om te wonen, maar ook de ruimte om te leven. 

Als koper van een VORMHuis heb je diverse voordelen die je leven goedkoper maken.
Zo houdt je meer geld over voor de leuke dingen in het leven.


Een betere hypotheek, energiezuinig wonen. Dit zijn 2 van de 3 pijlers in het VORM Ruim Leven-programma. De 3e pijler is goedkoper verzekeren.


‘Alles van waarde is weerloos’. Het is een bekende uitspraak in de verzekeringswereld. Met het VORM Verzekeringspakket helpt VORM je om je eigendommen effectiever en goedkoper te beschermen.

Hoe werkt het normaal?
Bij iedere schadeverzekering betaal je provisie- of abonnementskosten. Deze kosten belopen een stevig percentage - tot wel 30% - van je totale verzekeringskosten.


Bij een verzekeringspakket via het provisiestelsel zijn je kosten onzichtbaar, je kosten verschuilen zich dan namelijk in de maandelijks door jou te betalen verzekeringspremie.


Bij een verzekeringspakket via het abonnementsstelsel worden de provisies uit je verzekeringspremies verwijderd. Dit heet een netto-schadeverzekeringspakket. Bij een netto-schadeverzekeringspakket betaal je abonnementskosten aan je verzekeringsadviseur of verzekeraar, in plaats van provisie.


Wat doet VORM anders?
Het VORM Verzekeringspakket is een netto-schadeverzekeringspakket zonder abonnementskosten. Je krijgt dus het beste uit twee werelden.


De provisie- of abonnementskosten die je bij een reguliere verzekeringsadviseur jaarlijks of maandelijks verschuldigd bent, heb je als koper van een VORMHuis niet bij een verzekeringspakket via VORM Finance. Hiermee bespaar je een stevig percentage op je maandelijkse verzekeringspremies.


Wanneer heb je recht op het VORM Verzekeringspakket?
Je hebt recht op het VORM Verzekeringspakket zolang je in je VORMHuis woont.


Als je verhuist en je nieuwe huis is geen VORMHuis, dan kun je je VORM Verzekeringspakket laten omzetten naar een verzekeringspakket met abonnementskosten.
Op deze manier kun je - indien je dat wenst - toch gebruik blijven maken van de diensten van je vertrouwde VerzekeringsSpecialisten bij VORM Finance.


Het proces
Onze jarenlange ervaring in verzekeringen zorgt voor een soepel en prettig proces.


-    De beste keus uit een groot veld van verzekeraars
-    De keuze voor de juiste verzekeraar wordt gemaakt op specifieke prijs/kwaliteitscriteria
-    Je profiteert van bijzondere voorwaarden en speciale opties
-    Bij schade zijn we er voor je


VORM Finance is als Financieel Dienstverlener geregistreerd bij de AFM onder vergunningnummer 12003902