Financiële voordelen

Onze financiële specialisten helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een VORMHuis heeft. Deze voordelen verenigen zich in het VORM Ruim Leven-programma®.

 

UW HYPOTHEEK VIA VORM FINANCE
VORM Finance is de financiële divisie van VORM. Bij een hypotheek via VORM Finance profiteert u als koper van een VORMHuis van een groot aantal zaken.

Zo zijn er lage advies- en bemiddelingskosten (slechts € 800,- all-in) en als verlengstuk van VORM heeft VORM Finance korte lijnen met alle relevante afde-lingen binnen VORM.

Daarnaast beschikken onze Hypotheekspecialisten over een ongeëvenaard kennisniveau op nieuwbouwgebied. Belangrijk, want een nieuwbouwhypotheek is écht een aparte tak van sport.

Belangrijk om te weten is ook dat VORM Finance een volstrekt onafhankelijke tussenpersoon is. Er wordt altijd gezocht naar de allerbeste oplossing in uw persoonlijke situatie, waarbij VORM Finance kan beschikken over een groot palet van binnen- en buitenlandse aanbieders.

Uiteraard is een eerste oriëntatiegesprek, waarbij al uw mogelijkheden uitgebreid aan de orde komen, altijd volledig gratis en vrijblijvend.

 

Extra voordeel
Uw nieuwbouwhuis is energiezuinig. Naast de voordelen die dat op zich al met zich meebrengt, kunt u bij bepaalde banken ook nog eens profiteren van extra hypotheekrentekorting en/of een hogere leencapaciteit. Onze Hypotheekspecialisten vertellen u er graag alles over!

 

UW VERZEKERINGEN VIA VORM FINANCE
VORM Finance heeft als doel om u zo goed mogelijk en tegen zo laag mogelijke maandelijkse lasten te laten wonen in een VORMHuis. Naast voordeel op uw hypotheek kunt u daarom ook nog profiteren van kortingen en bijzondere voorwaarden op verzekeringsgebied. Huis, inboedel, auto en meer. Alle verzekeringen zijn mogelijk.

 

Profiteer van de hoogste korting en betaal geen provisie
Als u zich verzekert, betaalt u in de meeste gevallen provisie aan uw tussenpersoon of verzekeraar. Deze kosten belopen een stevig percentage – tot wel 25% – van uw totale verzekeringskosten. Wij doen dat anders: wij verwijderen deze provisie volledig uit uw verzekeringspakket. En er is meer. Een verzekeraar of tussenpersoon kan, afhankelijk van wat hij of zij op uw verzekeringspakket wenst te verdienen, u al dan niet een premiekorting geven op uw schadeverzekeringen. Vaak is dit echter totaal geen gespreksonderwerp. Bij VORM Finance krijgt u altijd de maximale mogelijke premiekorting.

 

Zekerheid door voorwaarden op topniveau
Een goedkoop verzekeringspakket kan ook verkregen worden door het uitschakelen van bepaalde dekkingen en het aanbrengen van een (hoog) eigen risico. De werkwijze van VORM Finance is anders. Een verzekering bewijst zijn waarde namelijk pas als u daadwérkelijk schade heeft. En dan mag het nooit zo zijn dat er minder, of zelfs niets, wordt uitgekeerd bij schade. U kunt uw huidige verzekeringspakket vrijblijvend en kosteloos laten vergelijken met het VORM Verzekeringspakket. Kan het op prijs en/of voorwaarden beter en wilt u uw verzekeringspakket bij VORM Finance onderbrengen? Dan worden alle administratieve zorgen u uit handen genomen.
 

Bespaar iedere maand weer, wij rekenen het u graag voor
Zoals zovele zaken, is ook de totaalpremie van uw verzekeringspakket een maandelijks terugkerende kostenpost. Wij rekenen u graag voor hoeveel u maandelijks bespaart met uw nieuwe verzekeringspakket. Een besparing die u iedere maand voelt.