Header Clusius

Kunnen we je helpen? Je vindt hier alle antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Dan kan je op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Of je nu koopt of huurt, nieuwbouw heeft veel voordelen. Zoals comfort door goede isolatie en lagere energiekosten dankzij energiezuinige technieken. Meer informatie vind je hier.

Clusius Leiden - Blok B wordt gerealiseerd in Leiden, Leiden is een gezellige stad die voorziet over al uw dagelijkse behoefte.

De Clusius campus wordt gerealiseerd op de locatie van een voormalige Faculteit Scheikunde (het Clusiusgebouw) aan de Wassenaarseweg. Daar achter bevindt zich het historische gebouw van voormalige faculteit Anatomie. Deze faculteit is getransformeerd in woningen voor artsen in opleiding van Universiteit Leiden. Zo komt ook deze ontwikkeling volledig ten goede aan de leefomgeving van de bewoners en eigenaren van de Clusius campus. Tevens worden de twee Pathologie gebouwen

De Clusius Leiden – Blok B ligt op een centrale plek in Leiden wat ideaal is voor studenten in Leiden.
De woningen zijn goed bereikbaar via de N206 die grenst aan de A44 en natuurlijk het centraal station van Leiden dat op loop afstand is.

  • Centraal gelegen in Leiden
  • Balkon
  • 10 minuten fietsen naar het centrum van Leiden
  • 2 minuten fietsen naar het Centraal Station Leiden

Clusius Leiden - Blok B is momenteel in verkoop.

Ja, deze kunt u vinden onder ''downloads''.