BOLD header algemeen

Bold te Amsterdam

DE BOUW VAN BOLD IS GESTART!

VORM is inmiddels gestart met de eerste bouwwerkzaamheden van dit bijzondere project.

LET OP: ER ZIJN NOG EEN AANTAL ZEER INTERESSANTE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!
Bekijk het actuele aanbod onder tabblad WONINGTYPES
 
U kunt zich nog inschrijven voor een bouwnummer naar uw wensen via het digitale inschrijfformulier. Mocht u vragen hebben, bel dan gerust één van onze makelaars, zie hiervoor onderstaande contactgegevens.

BOLD

In Amsterdam aan ’t IJ, tegenover Centraal Station komt BOLD! Een toonaangevende en innovatieve woontoren bestaande uit 25 verdiepingen met in totaal 158 appartementen en penthouses. Een toren die optimaal voldoet aan alle standaard criteria voor optimaal woongenot. Maar BOLD gaat véél verder dan dat! Zowel als het om wonen, leven en genieten gaat, zeker met de tal van technische snufjes in het gebouw.

De locatie van BOLD aan ’t IJ, tegenover Centraal Station direct achter de A’dam Toren en het EYE Filmmuseum is dé (toekomstige) toplocatie in het Noorden van Amsterdam. De op vier na hipste wijk ter wereld volgens de New York Times. Het laat alleen Willemsbourgh in New York, Florentin in Tel Aviv en Vesterbro in Kopenhagen voor zich.

In Amsterdam-Noord zijn tal van hotspots te vinden. Neem bijvoorbeeld de A’dam Toren met al haar faciliteiten en daarnaast het eerder benoemde futuristische EYE Filmmuseum dat jaarlijks ongeveer 220.000 bezoekers trekt. Ook de NDSM-werf is populair. Deze voormalige scheepswerf wordt veel ingezet als locatie voor creatieve en culturele evenementen. Maar denk ook aan het epicentrum van elektronische dance music en de vele populaire horecagelegenheden zoals Café Stork, Hangar, PLEKK, Loetje aan ’t IJ, de Soepboer, De Tolhuistuin, Café Modern, The Coffee Virus, De Ceuvel, restaurant en markt Landmarkt, Kebec, Hotel Goudfazant, restaurant Stroop, de markten ‘Boeren Markt’, ‘De Pekmarkt’, ‘FC Hyena’ of de winkel Blom&Blom.

Met de pont richting Amsterdam Centraal Station op loopafstand, is ook het Amsterdamse centrum zeer goed bereikbaar. En via de goede doorgaande wegen is ook de Ring snel te bereiken.

Locatie

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Verkoopmanager
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Hallie & Van Klooster Makelaardij
Verkoopmanager
Hallie & Van Klooster Makelaardij

Woningtypen

Nieuws