BOLD header algemeen

BOLD op Overhoeks

Beschikbaarheid koopappartementen BOLD
LET OP: ER ZIJN NOG EEN AANTAL ZEER INTERESSANTE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR OP OVERHOEKS!
Graag verwijzen wij naar de hagelnieuwe woningzoeker op onze website, zodat u direct kunt bekijken welke appartementen en penthouses nog vrij zijn in BOLD.

Waan je in appartement van BOLD
Naast de woningzoeker zijn er VR-visualisaties gemaakt om een duidelijke impressie te krijgen van verschillende woningtypes. Bekijk hier de 360-tour

Alle woningtypes op een rij
Bekijk op uw gemak de woningtypes van BOLD. Het actuele aanbod is per type te vinden onder tabblad WONINGTYPES.

Interesse? Schrijf nu in en VORM neemt direct contact met u op.
U kunt zich nog inschrijven voor een bouwnummer naar uw wensen, via het digitale inschrijfformulier
Mocht u vragen hebben, bel dan gerust de verkoopmanager van VORM of één van onze makelaars, klik hiervoor op onderstaande contactgegevens in de gele buttons.

Voortgang bouw
Februari 2018: De bouw van BOLD op Overhoeks is eind 2017 gestart. De ondergrondse bronnen (van wel 300 meter diep) ten behoeve van de opslag van koude en warmte, zijn inmiddels allemaal aangebracht. Aansluitend zijn de graafwerkzaamheden ter voorbereiding op het heiwerk in gang gezet.

De wijk Overhoeks in Amsterdam Noord

In Amsterdam, aan ’t IJ, tegenover Centraal Station komt BOLD op de toekomstige hoogbouwstrip van Overhoeks! Een toonaangevende en innovatieve woontoren bestaande uit 25 verdiepingen met in totaal 158 appartementen en penthouses. Een toren die optimaal voldoet aan alle criteria voor optimaal woongenot. Maar BOLD gaat véél verder dan dat! Zowel als het om wonen, leven en genieten gaat. Zeker met de tal van technische snufjes in het gebouw. Lees hier meer over hoe BOLD duurzaamheid toepast.

De locatie van BOLD op Overhoeks aan ’t IJ, tegenover Centraal Station direct achter de A’dam Toren en het EYE Filmmuseum is dé (toekomstige) toplocatie in het Noorden van Amsterdam. De op vier na hipste wijk ter wereld volgens de New York Times. Het laat alleen Willemsbourgh in New York, Florentin in Tel Aviv en Vesterbro in Kopenhagen voor zich.

In Amsterdam-Noord zijn tal van hotspots te vinden. Neem bijvoorbeeld de A’dam Toren met al haar faciliteiten en daarnaast het eerder benoemde futuristische EYE Filmmuseum dat jaarlijks ongeveer 220.000 bezoekers trekt. Ook de NDSM-werf is populair. Deze voormalige scheepswerf wordt veel ingezet als locatie voor creatieve en culturele evenementen. Maar denk ook aan het epicentrum van elektronische dance music en de vele populaire horecagelegenheden zoals Café Stork, Hangar, PLEKK, Loetje aan ’t IJ, de Soepboer, De Tolhuistuin, Café Modern, The Coffee Virus, De Ceuvel, restaurant en markt Landmarkt, Kebec, Hotel Goudfazant, restaurant Stroop, de markten ‘Boeren Markt’, ‘De Pekmarkt’, ‘FC Hyena’ of de winkel Blom&Blom. Bekijk hier de voorzieningen op de kaart.

Met de pont richting Amsterdam Centraal Station op loopafstand, is ook het Amsterdamse centrum extreem goed bereikbaar en via de goede doorgaande wegen is ook de Ring snel te bereiken.

Locatie

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Verkoopmanager
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Hallie & Van Klooster Makelaardij
Verkoopmanager
Hallie & Van Klooster Makelaardij
Eric van Oversteeg
Verkoopmanager
Eric van Oversteeg

Woningtypen

Nieuws