Bold te Amsterdam

Inschrijving BOLD APARTMENTS
Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor een bouwnummer via het uitgebreide digitale inschrijfformulier tot maandag 2 oktober 2017 om 12:00 uur. Op dat moment sluit de inschrijfperiode en zal de vrije verkoop gaan starten voor de resterende woningen.

Op 23 september is BOLD tijdens het IJ-Woonevent© in verkoop gegaan. Er zijn nog luxe appartementen en penthouses beschikbaar. Daarnaast worden er ook twee nieuwe typen woningen geïntroduceerd, type Dubh en type Beltza. Beltza heeft een afmeting van circa 50 m2 in de prijsklasse vanaf circa € 334.000,- inclusief 2 jaar erfpacht. Dubh heeft een afmeting van circa 80 m2 in de prijsklasse van € 450.000,- inclusief 2 jaar erfpacht. Ook deze twee nieuwe woningtypen zijn uiteraard compleet voorzien zijn van alle extra’s en de laatste technische snufjes. Wees er snel bij en bekijk alvast het "aanbod" op de knop hier links van deze tekst.


BOLD
In Amsterdam aan ’t IJ, tegenover Centraal Station komt BOLD! Een toonaangevende en innovatieve woontoren bestaande uit 25 verdiepingen met in totaal 143 appartementen en penthouses. Een toren die optimaal voldoet aan alle standaard criteria voor optimaal woongenot. Maar BOLD gaat véél verder dan dat! Zowel als het om wonen, leven en genieten gaat, zeker met de tal van technische snufjes in het gebouw.

De locatie van BOLD aan ’t IJ, tegenover Centraal Station direct achter de A’dam Toren en het EYE Filmmuseum is dé (toekomstige) toplocatie in het Noorden van Amsterdam. De op vier na hipste wijk ter wereld volgens de New York Times. Het laat alleen Willemsbourgh in New York, Florentin in Tel Aviv en Vesterbro in Kopenhagen voor zich.

In Amsterdam-Noord zijn tal van hotspots te vinden. Neem bijvoorbeeld de A’dam Toren met al haar faciliteiten en daarnaast het eerder benoemde futuristische EYE Filmmuseum dat jaarlijks ongeveer 220.000 bezoekers trekt. Ook de NDSM-werf is populair. Deze voormalige scheepswerf wordt veel ingezet als locatie voor creatieve en culturele evenementen. Maar denk ook aan het epicentrum van elektronische dance music en de vele populaire horecagelegenheden zoals Café Stork, Hangar, PLEKK, Loetje aan ’t IJ, de Soepboer, De Tolhuistuin, Café Modern, The Coffee Virus, De Ceuvel, restaurant en markt Landmarkt, Kebec, Hotel Goudfazant, restaurant Stroop, de markten ‘Boeren Markt’, ‘De Pekmarkt’, ‘FC Hyena’ of de winkel Blom&Blom.

Met de pont richting Amsterdam Centraal Station op loopafstand, is ook het Amsterdamse centrum zeer goed bereikbaar. En via de goede doorgaande wegen is ook de Ring snel te bereiken.

Locatie

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Verkoopmanager
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Hallie & Van Klooster Makelaardij
Verkoopmanager
Hallie & Van Klooster Makelaardij

Woningtypen

Nieuws