BOLD op Overhoeks
Locatie

Omgeving BOLD op Overhoeks

De nieuwe noordelijke oevers van het IJ ondergaan momenteel een spectaculaire transformatie. Hier wordt het nieuwe woonhart van Amsterdam gevormd door een smaakvolle combinatie van hoogbouw aan de kades en lagere woongebouwen erachtekr.

De locatie van BOLD op Overhoeks aan ’t IJ bevindt zich tegenover Station Amsterdam Centraal, direct achter de A’dam Toren en het EYE Filmmuseum. Het is dé (toekomstige) toplocatie in het Noorden van Amsterdam. De op vier na hipste wijk ter wereld volgens de New York Times. Het laat alleen Willemsburg in New York, Florentin in Tel Aviv en Vesterbro in Kopenhagen voor zich.

In Amsterdam-Noord zijn tal van hotspots te vinden. Neem bijvoorbeeld de A’dam Toren met al haar faciliteiten en daarnaast het eerder benoemde futuristische EYE Filmmuseum dat jaarlijks ongeveer 220.000 bezoekers trekt. Ook de NDSM-werf is populair. Deze voormalige scheepswerf wordt veel ingezet als locatie voor creatieve en culturele evenementen. Maar denk ook aan het epicentrum van elektronische dance music en de vele populaire horecagelegenheden zoals Café Stork, Hangar, Pllek, Loetje aan ’t IJ, de Soepboer, De Tolhuistuin, Café Modern, The Coffee Virus, De Ceuvel, restaurant en markt Landmarkt, Kebec, Hotel Goudfazant, restaurant Stroop, de markten ‘Boeren Markt’, ‘De Pekmarkt’, ‘FC Hyena’ of de winkel Blom & Blom. Bekijk hier de voorzieningen op de kaart. Met op loopafstand de pont richting Amsterdam Centraal Station is het Amsterdamse centrum extreem goed bereikbaar en via de goede doorgaande wegen is ook de Ring snel te bereiken.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

De situatie

Een weergaloze plek

BOLD is een weergaloze woonplek van internationale allure, voorzien van alle moderne gemakken, luxe en technisch comfort. Een plek om trots op te zijn. Een plek voor innovatieve, ondernemende mensen die thuis tot rust willen komen met de levenidgheid van de stad aan hun voeten. Ongestoord genieten op hoogte van het Amsterdamse leven beneden in de wetenschap dat de prachtige hightech buitengevel u intussen op duurzame wijze van energie voorziet.

Bekijk het laatste penthouse

Nog één penthouse te koop!

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Makelaar
Hallie & Van Klooster Makelaardij

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Makelaar
Richard Stolwijk

Richard Stolwijk

VORM Sales & Finance

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in