BossaNova
Bezoek de Modelwoning!

Bezoek de Modelwoning!

  • Home
  • Bezoek de Modelwoning!

Wil je ervaren hoe het voelt om in Bossa Nova te wonen? Plan dan een bezoek aan onze Modelwoning! In winkelcentrum Schalkwijk naast het Aziëpark waar Bossa Nova zal wordt gerealiseerd, hebben wij in de winkelruimte (van de voormalige Coolcat) namelijk een modelwoning gerealiseerd. Deze modelwoning is een replica van een Terrasappartement 90 in Bossa Nova. Tijdens je bezoek aan onze Modelwoning neemt één van de Makelaars van Bossa Nova je mee door de Modelwoning om je zo een goed beeld te geven van hoe een appartement in Bossa Nova er precies uit komt te zien.

Wil je een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in de Modelwoning en wil je meer informatie over Bossa Nova en de nog beschikbare appartementen? Neem dan contact op met één van de makelaars van Bossa Nova via onderstaande contactgegevens.

• De Verkoopmanagers Bas en Eric via tel. 06-22503566 of 06-53418275 of via e-mail: bas@dewooninspirator.nl of eric@voversteeg.nl
• De Makelaar Mooijekind Vleut Makelaars via tel. 023-5420244 en e-mail: nieuwbouw@mooijekindvleut.nl

Uiteraard zullen wij ons tijdens je bezoek aan de modelwoning houden aan de geldende Corona-maatregelen.

 

Route naar de Modelwoning:
De modelwoning van Bossa Nova vind je in het Infocentrum Bossa Nova aan de Menton Passage 3, 2037 AB te Haarlem. Dit is slechts op een paar honderd meter van de bouwlocatie.

Kom je met de auto naar de modelwoning? Dan kun je deze het beste parkeren in de parkeergarage aan de Tunispassage van Winkelcentrum Schalkwijk. Kom je met het openbaarvervoer, dan neem je de bus naar Haarlem Schalkwijk Centrum, je stapt dan direct uit voor de ingang van het winkelcentrum. En kom je met de fiets dan kun je deze gewoon neerzetten naast de ingang van het winkelcentrum of het infocentrum.

De ingang van het Infocentrum Bossa Nova vind je bij de 4e deur rechts van de ingang van Winkelcentrum Schalkwijk. Hierop staat met een blauwe sticker aangegeven ''Infocentrum Bossa Nova''