BossaNova
Verkoopproces

Verkoopproces

Lees hieronder over het verkoopproces van BossaNova.

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
In verkoop
BossaNova is in voorbereiding

In Voorbereiding

BossaNova is in PreSale

Start PreSale

BossaNova is in verkoop

Start Verkoop

17 December 2020

Verkoopproces Bossa en Nova

Op donderdag 17 december 2020 zijn wij gestart met de verkoop van Fase 1 - Toren Bossa en op woensdag 20 januari 2021 zijn we gestart met de verkoop van Fase 2 - Toren Nova. Vanaf nu kun je je inschrijven voor een woning in deze prachtige Torens, hieronder leggen wij je uit hoe het verkoopproces werkt.

  • Alle verkoopstukken, zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving etc. zijn als downloads beschikbaar op de website van Bossa Nova.
  • In jouw persoonlijke woningdossier van Bossa Nova vind je het Inschrijfformulier Verkoop terug. In dit inschrijfformulier geef je je woningvoorkeuren aan en uiteraard vragen wij om jouw gegevens. Vul het formulier volledig en naar waarheid in. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld klik je op verzenden. Vervolgens ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging van het door jou ingevulde inschrijfformulier.
  • De Woningcoaches Enny en Priscilla ontvangen een kopie van de ontvangstbevestiging van het door jou ingevulde inschrijfformulier. Nadat Enny en Priscilla deze hebben ontvangen, zullen ze binnen een aantal dagen contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor het kennismakingsgesprek met VORM Sales & Finance. Dit kennismakingsgesprek wordt via Microsoft Teams gevoerd.
  • Na het kennismakingsgesprek met VORM Sales & Finance kun je een optie nemen op een woning van jouw voorkeur. Deze optieperiode is één week en VORM Sales & Finance zal je dan in contact brengen met één van de makelaars van Bossa Nova. De makelaar zal dan de vervolgstappen verder met je bespreken.

Let op: De inschrijvers van Fase 1 - die naast een woning in Toren Bossa hebben gegrepen krijgen voorrang op nieuwe inschrijvers voor een woning in Fase 2 - Toren Nova.

Heb je vragen over het verkoopproces of heb je nog andere vragen over Bossa Nova? Neem dan contact op met één van onze Woningcoaches, Enny of Priscilla, via telefoonnummer 0186-618777.

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?