Cacaokwartier

Participatie Cacaokwartier

Het participatietraject is erop gericht om u als directe omgeving bij de ontwikkeling van het Cacaokwartier te betrekken. Dit gebied zal de komende jaren een transformatie ondergaan en een belangrijk bijdrage leveren aan de uitbreiding van het woningaanbod in Weesp.

Om zo goed mogelijk maatwerk te kunnen leveren en zodoende in te spelen op de behoefte van toekomstige bewoners en omwonenden betrekken wij u graag bij de ontwikkeling van dit gebied. Door u aan te melden blijft u op de hoogte van de vorderingen binnen het project, daarnaast is er ook de mogelijkheid om middels een enquête aan te geven welke aspecten u belangrijk vindt voor de toekomstige invulling van het Cacaokwartier.

Projectinformatie en de uitkomst van de enquête zullen op een nader te bepalen moment besproken worden tijdens een digitale participatieavond. Over deze avond wordt u op een later moment uitgebreid ingelicht. Vul hier de enquête in!

Meld u aan voor de participatie-avond op donderdag 14 oktober!

Cacaokwartier Weesp

Weesp is van oudsher een vestingplaats en is gelegen op de grens tussen de provincies Noord-Holland en Utrecht, ten zuidoosten van Amsterdam. Officieel behoort Weesp tot de provincie Noord-Holland. Haar handelsverleden dankt Weesp aan de gunstige ligging aan de Vecht en later ook het Amsterdam- Rijnkanaal. Deze wateren hebben lange tijd een belangrijke functie gehad als handelsvaarwegen. De eeuwenoude vestingwerken en de Vecht zijn nog altijd prominent aanwezig in de stadsplattegrond van Weesp.

Bekijk locatie

Toekomstige ontwikkeling

De invulling van het Cacaokwartier verandert, bedrijven maken plaats voor woningen. De koop- en huurappartementen die hier gerealiseerd moeten worden spelen uitstekend in op de stijgende woonbehoefte in de regio en vormt zodoende een dynamische verstedelijking aan de rand van het historische centrum.

Wij staan voor u klaar als u ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Projectteam Cacaokwartier

Projectteam Cacaokwartier

Projectteam Cacaokwartier

Heeft u interesse in dit project?

Schrijf u in

Cacaokwartier is een project van:

  • VORM Ontwikkeling BV
  • Porten Development
  • Ten Brinke
  • DHG
  • Rosewood