CROWN Penthouse

 • 595.000 ,-
 • 124m²

Je woning

Op de zevende en achtste verdieping bevinden zich deze royale CROWN Penthouses van ca. 120 m2, met een woonkamer van bijna 30 m2 en een keuken van bijna 36 m2 . Het summum van stadswonen beleef je in dit tweelaagse penthouse van Casimir. Op de bovenste terrasverdieping heb je een geweldig uitzicht. Gooi die dubbele deuren open en geniet van de Haagse zon op je gezicht!

De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
 • Wat kan ik lenen?

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in

Prijslijst CROWN Penthouse

Kavel Status Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs
29 Verkocht 124 m2 4
30 Verkocht 124 m2 4
31 Verkocht 124 m2 4
32 Optie (koop) 124 m2 4 € 595.000

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

 • Een duurzaamheidshypotheek?
 • Slim wonen?
 • Vlakbij genieten?
Een duurzaamheidshypotheek?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Een duurzaamheidshypotheek?

VORM Finance is onze hypotheekdivisie. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de mensen van VORM Finance onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. De hypotheekspecialisten van VORM Finance hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren je om in gesprek te gaan met VORM Finance, omdat wij niet willen dat je vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt, waardoor jouw koopervaring negatief wordt beïnvloed.

Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je met een specialist aan tafel. Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met jouw hypotheekspecialist van VORM Finance te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke opties en extra’s zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wil je hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint. In de brochure ‘De Duurzaamheidshypotheek’ van VORM Finance lees je meer over de werkwijze en verdere mogelijkheden van VORM Finance. In deze brochure vind je ook alle hypotheekvoordelen terug waarvan jij als koper van een huis bij VORM kunt profiteren.

Voordelen

 1. Extra hypotheekrentekorting omdat je een energiezuinig huis koopt.
 2. Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren.
 3. Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw.
 4. Een hogere hypotheek mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt.
 5. Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben.
 6. Nóg lagere maandlasten? Onder voorwaarden een deel hypotheek aflossingsvrij.
 7. Advies- en bemiddelingskosten voor jouw hypotheek slechts € 800,-.

Slim wonen?

Comfortabel, een handzaam formaat én betaalbaar
De city appartementen in Casimir is een concept waarbij je misschien niet een zee aan ruimte hebt, maar wel van alle gemakken van het wonen in de stad bent voorzien. Een kleiner huis is bovendien financieel aantrekkelijk en duurzaam door het lage energieverbruik. Het sluit aan bij de veranderende woonbehoefte van huishoudens in de stad. Met een oppervlakte tussen de 55 en 70 m2 is het wel van belang dat je de ruimte optimaal kunt benutten. Zo blijft je city apartment, centraal in de stad een leuke plek om te wonen.

Creëer ruimte
En ook als je wat kleiner woont, kun je op allerlei manieren ruimte creëren. Plaats bijvoorbeeld je boeken in een loze ruimte in een nis, kies voor een klepbank, gebruik een kist als salontafel, hang een kast aan de muur, maak schuiflades onder je bed en monteer in een kleinere keuken een plank aan de muur voor je ontbijt. Twee krukken erbij en klaar is Kees!

Indeling naar wens
De woningen in Casimir geven je de kans om voor de sluitingsdatum helemaal je eigen indeling te bepalen, afhankelijk van het type appartement dat je wilt. Zo kun je kiezen om slaapkamers samen te voegen of trek een van de slaapkamers bij de woonkamer en plaats daar een wat ruimere keuken. Ook door te kiezen voor een bad of alleen een douche kun je inspelen op jouw persoonlijke woonwensen.

Slim wonen?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven
Vlakbij genieten?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Vlakbij genieten?

Kunst en cultuur
Laat je inspireren door de bijzondere Haagse musea en prachtige tentoonstellingen. Bewonder de historische werken van Rembrandt, Vermeer en Mondriaan in het Mauritshuis en Gemeentemuseum. Ontdek het grootste schilderij van Nederland, Panorama Mesdag. Laat je fantasie de vrije loop in het Escher museum. En ontdek de parel in de Scheveningse duinen, Museum Beelden aan Zee. Voor een culturele belevenis dichtbij, heeft het World Forum Theater op het Churchillplein een gevarieerd aanbod aan concerten, congressen en festivals.

Leven aan het strand
Het Haagse strand is de ideale plek om uit te waaien. Maak een lange wandeling langs de zee of een fietstocht door de duinen. Flaneer over de vernieuwde Pier of loop over de boulevard naar de Scheveningse haven. Geniet van het weidse uitzicht, maak je hoofd leeg en doe nieuwe ideeën op. Aan zee is het altijd vakantie. Het strand van Den Haag biedt je onverwachte extra’s: het is dé plek voor sporten als beachvolleybal en kitesurfen. Het is zelfs de beste surfspot aan de Noordzee. Met goede golven en een relaxt sfeertje. Met meer dan vijftig strandtenten en tientallen restaurants en hotels zit Scheveningen vol culinaire hoogtepunten. Hoe vers wil je de vis hebben? Vanochtend gevangen, vanavond op je bord.

De Fred heeft alles
De Frederik Hendriklaan – of liever ’de Fred’ - is een van de meest geliefde winkelstraten in Den Haag. Kilometers winkelen in Statenkwartier, vlakbij de haven en het strand van Scheveningen. Je shopt er de topmerken, koopt een lastminute dinertje bij de traiteur of duikt heerlijk in de tijdschriften bij boekhandel Paagman. De Fred heeft alles. Ervaar het zelf op www.defred.nl/winkels.

Haagse Beek
Casimir komt te liggen aan de Haagse Beek, op de grens van de historische wijken Statenkwartier en Duinoord. De monumentale panden, brede straten en ruime pleinen maken deze omgeving tot een van de meest gewilde woon- en werklocaties van Den Haag. Het Statenkwartier en Duinoord vallen onder Stadsdeel Scheveningen. Aan de ene kant bevindt zich het Haagse stadscentrum en aan de andere kant de Scheveningse haven, het strand en de boulevard.

Bereikbaarheid Casimir
Geen zin in het drukke Haagse verkeer? Neem de bus of tram. Met haltes op loopafstand brengt het OV (lijn 11, 16, 21, 24) je naar de stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. Ook het Haagse centrum, het Scheveningse strand en andere bestemmingen bereik je snel en gemakkelijk via de openbaarvervoeraansluitingen op loopafstand. Ga je toch liever met de auto? Via de verbindingsweg S100 en het Prins Clausplein bereik je de autosnelwegen A4 (richting Amsterdam), A12 (richting Utrecht) en A13 (richting Rotterdam). Voor bestemmingen buiten Nederland kies je een van de twee luchthavens in de omgeving van Den Haag. Rotterdam/The Hague Airport en Schiphol liggen op minder dan 50 kilometer van je appartement in Casimir.