Nieuw Amsterdams Wonen

Werken bij VORM

VORM staat bekend als een bedrijf dat bouwprojecten van een goede kwaliteit ontwikkelt en bouwt. Om dit te realiseren hebben wij vakkundige en betrokken medewerkers nodig.

VORM daagt je uit om te solliciteren!

Wat bieden we?

VORM biedt aantrekkelijke functies aan. Bij ons kun je rekenen op een professionele organisatie waarin we ook aan jouw toekomst werken. Het opleiden van onze mensen staat hoog genoteerd. Goede mensen zijn - zeker in de bouw - immers het kapitaal van vandaag én morgen. 

Vanaf eind 2019 verhuist VORM ook nog eens naar een prachtige locatie in Rotterdam, de stad waar VORM 100 jaar geleden zijn oorsprong vond.

Leerbedrijf

VORM Bouw B.V. is een erkend leerbedrijf. Als bouwbedrijf vinden wij het van groot belang dat we investeren in het opleiden van jongeren in onze sector. Bij een erkend leerbedrijf kun je er van op aan dat er voldoende gekwalificeerde leermeesters aanwezig zijn. Onze leermeesters volgen jaarlijks de nascholingscursus; per opleidingsrichting en op elk project waar een leerling werkt is  een leermeester aanwezig. Een leermeester begeleidt maximaal vijf leerlingen, bijgestaan door een begeleidend vakman.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een van de actuele vacatures? Neem dan contact met ons op het volgende telefoonnummer: +31 (0)78 642 13 00.

SBB

TOP Vacatures