Conceptontwikkelaar

Wat is er mooier dan de projecten die jij hebt gewonnen bij een tender, ook gerealiseerd te zien? Jij bent degene die aan het stuur zit om een prachtig spraakmakend winnend project in te dienen bij tenders. Geen langdurige projecten, juist in korte tijd alles uit de kast halen om het project op alle fronten onderscheidend te maken, qua architectuur, financieel, technisch. Samen met het team inspireer je elkaar om te komen tot de beste resultaten.

 

  • Dienstverband: fulltime
  • Locatie: Papendrecht (Rotterdam)
  • Team: Concepten 
 

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Concepten zijn we als team verantwoordelijk voor het binnen halen van tenders. Geen langdurige projecten, juist in korte tijd alles uit de kast halen om het project op alle fronten onderscheidend te maken, qua architectuur, financieel en technisch. Samen met het team inspireer je elkaar om te komen tot de beste resultaten.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Je bent iemand die eerst denkt en dan doet met een grote mate van zelfstandigheid, waarbij je niet schuwt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Door ervaring is het opzetten van de procesgang voor het project en het bewaken een vanzelfsprekendheid voor je.

Je kunt snel schakelen en ziet problemen als uitdagingen waarbij je in staat bent om oorspronkelijke oplossingen aan te dragen. Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkelingen die zich op het vakgebied voordoen als ook maatschappelijke ontwikkeling die van invloed zijn op het ontwikkelen van projecten maar ook het vastgoed. Je gebruikt hiervoor jouw uitgebreide netwerk mede om nieuwe kansen en leads te ontdekken.

 

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op de dynamische afdeling Concepten. Jouw collega's werken in kleine teams samen om de tender voor te bereiden en te winnen! Onze uitdaging is elke keer weer om in een zeer kort tijdsbestek een onderscheidend project in te dienen.

 

Wat kun je van ons verwachten? 

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. Daarom zoeken wij mensen die zichzelf en elkaar steeds weer opnieuw willen uitdagen, omdat we geloven dat het jou, de organisatie en daarmee de klant beter maakt.

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Zeker zo belangrijk is dat we je een uitdagende functie bieden met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner: j.villanueva@vorm.nl of middels onderstaand contactformulier.

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon: 078 - 642 1340). 

 

Wil je solliciteren op deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.