Constructief modelleur

Wat is er mooier dan de constructies die jij hebt gemodelleerd, ook gerealiseerd te zien? Voordat er ook maar één spa de grond in gaat, heb jij de gehele constructie al virtueel in een 3D-model gebouwd. Op basis van het architectonisch ontwerp werk jij aan de constructie die staat ‘als een huis’.  

 

  • Dienstverband: fulltime
  • Locatie: Papendrecht (Rotterdam)
  • Team: VOCON Engineering
 

Wat ga jij doen?

Je modelleert het constructief 3D model van ‘nul’ via een prestatiemodel tot het productiemodel met alle relevante details tot en met het genereren van de werktekeningen. Daarbij weet je wat de klant, de ontwerper en de bouwer willen. Lijken belangen tegenstrijdig, jij weet daar met constructief overleg uit te komen. Van een hoog abstractieniveau tot de kleinste details heb jij overzicht waar bepalende keuzes worden gemaakt, want jíj weet hoe een gezonde constructie in elkaar steekt.

Jouw belangrijkste taken zijn het modelleren en detailleren van constructies, wapenen van constructies en het afstemmen van modellen en coördineren van clashes. 

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij beschikt over minimaal HBO-niveau. Verder heb je kennis en inzicht op gebied van construeren, wapenen en bouwen en ervaring met modelleren in Revit. In jouw persoonlijkheid en talenten blink je uit in goed samenwerken. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent flexibel, leergierig en kritisch. 

 

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

VOCON Engineering is een constructiebureau dat nét wat verder gaat. Dat heeft te maken met de relatie tot onze klanten: de opdrachtgevers (ontwikkelaar én de bouwer) zijn namelijk onze eigen collega’s. Daar doen we het voor! Dan ga je automatisch een stapje verder. Ons werkgebied is de woning- en utiliteitsbouw. 

VOCON Engineering opereert zelfstandig tussen opdrachtgever / ontwikkelaar en de bouwer. VOCON legt daarbij dé schakel tussen het ontwerp en de bouw en blijft van begin tot het einde betrokken bij het gehele bouwproces. VOCON bewaart en bewaakt de kennis die aanwezig is en wordt opgedaan en zorgt dat deze beschikbaar blijft voor toekomstige projecten van en voor de klant.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. Daarom zoeken wij mensen die zichzelf en elkaar steeds weer opnieuw willen uitdagen, omdat we geloven dat het jou, de organisatie en daarmee de klant beter maakt.

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Zeker zo belangrijk is dat we je een uitdagende functie bieden met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae kun je middels onderstaand contactformulier insturen of via e-mail richten aan Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. 

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon 078 - 642 1340).  

 

Wil je solliciteren op deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.