Jr. projectontwikkelaar

Voor ons prachtige project Oostenburg zijn wij op zoek naar twee junior projectontwikkelaars. Zij zullen in eerste instantie een ondersteunende rol hebben voor de sr. projectontwikkelaars met als doel om na twee a drie jaar zelfstandig te kunnen opereren. Dit geeft de gelegenheid voor net afgestudeerde WO studenten / talenten om het vak ‘projectontwikkeling’ van A tot Z te leren kennen.

 
  • Dienstverband: fulltime
  • Locatie: Papendrecht (Rotterdam)
  • Team: VORM Ontwikkeling 

 

Wat ga je doen?

Als junior projectontwikkelaar ga je samen met de senior projectontwikkelaar projecten ontwikkelen vanaf de eerste ontwerpfase tot en met de start van de bouw. Je zult hierbij voornamelijk bezig zijn met ondersteunende activiteiten zoals processen initiëren, het bijstellen van exploitaties, opstellen van schema’s en contracten etc. Kortom je ondersteunt het Oostenburg-team in de breedste zin van het woord. Taken uit handen nemen en pro-actief handelen door verantwoordelijkheid te nemen en daarmee de sr. projectontwikkelaars te ontlasten. Doorgroei naar zelfstandig ontwikkelaar binnen VORM is het doel in een termijn van 2 á 3 jaar. Slimmigheden van Oostenburg implementeren in andere projecten. Wij zoeken high-potentials, mensen die willen ‘leren’ van onze sr. projectontwikkelaars.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt minimaal een HBO opleiding in Bouwkunde of Realestate. Het technisch en cijfermatig inzicht zijn een tweede natuur van je. De juridische aspecten zijn niet geheel onbekend voor je. Het doorlopen van de diverse besluitvormingsprocessen zie jij niet als lastig maar juist een uitdaging. Verder ben je analytisch, commercieel onderlegd en communicatief vaardig. Je beschikt over cijfermatig inzicht, denkt in oplossingen, hebt een flexibele werkwijze en je bent altijd klantgericht. 

 

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij VORM Ontwikkeling in een projectteam. Het projectteam bestaat onder andere uit een projectontwikkelaar en projectcoordinator.

 

Specifiek project

In 2024 is het rauwe Oostenburg volledig omgetoverd tot een aantrekkelijk autoluw wooneiland voor circa 1.500 nieuwe Amsterdamse huishoudens. Het voormalige werkeiland Oostenburg in het centrum van Amsterdam was tijdens de Gouden Eeuw de thuisbasis van de V.O.C-vloot. Na die periode werkten er vervolgens duizenden mannen en vrouwen voor stoommachinebouwer Werkspoor, later samengegaan met machinefabriek Stork. Vanaf 1998 heeft Oostenburg dienst gedaan als strand-, horeca- en evenementenlocatie. De komende vijf jaar wordt het eiland met behoud van het stoere karakter en historische gebouwen omgevormd tot een nieuwe, bloeiende stadswijk. De transformatie van Oostenburg tot aantrekkelijke buurt geschiedt in een aantal fasen. Oostenburg krijgt een mooie mix van huur- en koopwoningen, zelfbouwwoningen, ontspanningsplekken, horeca en bedrijvigheid.

VORM ontwikkelt en realiseert de voormalige RVB kavel, kavel 3, kavel 4, kavel 5, kavel 13 en de werkspoorhal. Een deel van het project bevindt zich in de initiatiefase en een ander deel van het project bevindt zich een half jaar voor start bouw. Het totale project heeft een omvang van circa 100.000m2 BVO met een omzet van meer dan een half miljard euro. Voor meer informatie kun je terecht op www.opoostenburg.nl.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. Daarom zoeken wij mensen die zichzelf en elkaar steeds weer opnieuw willen uitdagen, omdat we geloven dat het jou, de organisatie en daarmee de klant beter maakt.

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Zeker zo belangrijk is dat we je een uitdagende functie bieden met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae kun je middels onderstaand contactformulier insturen of via e-mail richten aan Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner (cc. S.vanderwolf@vorm.nl, h.vanwaning@vorm.nl). 

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon: 078 - 642 1340).

 

Wil je solliciteren op deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.