Open sollicitatie

VORM is altijd opzoek naar talenten. Staat er op dit moment geen passende vacature open, dan nodigen wij jou uit een open sollicitatie te sturen. Als wij voor jou mogelijkheden zien in een toekomst bij VORM of wanneer er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel, nemen wij contact met je op. 

 

  • Dienstverband: in overleg
  • Locatie: Papendrecht (Rotterdam; hoofdkantoor) of projectlocatie
  • Team: VORM

 

Wat ga je doen?

Wij dagen je uit om ons te laten zien hoe jij het verschil kunt maken in onze mooie organisatie.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij beschikt over talent, eventueel aangevuld door een (bouwgerelateerde) opleiding of juist bakken aan praktijkervaring. Belangrijk is dat je leergierig en zelfstandig bent en daarnaast ook graag in teamverband werkt. Samen met je collega's probeer jij het beste uit jezelf, een project en/of het team te halen.

 

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Jouw werkplek kan op kantoor zijn of op de bouwplaats van een specifiek project. Dit is afhankelijk van jouw studierichting en interesses.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. Daarom zoeken wij mensen die zichzelf en elkaar steeds weer opnieuw willen uitdagen, omdat we geloven dat het jou, de organisatie en daarmee de klant beter maakt.

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Zeker zo belangrijk is dat we je een uitdagende functie bieden met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner, of middels onderstaand contactformulier.

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon: 078 - 642 1340). 

 

Wil je solliciteren op deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.