Projectorganisator transVORM

50 BIM-clashes in een week verhelpen houdt jou niet uit je slaap? Voor een orderportefeuille van 546 woningen per jaar draai jij je hand niet om? 80 meter verstopte kademuur blootleggen is voor jou een krent uit de pap. VORM daagt je uit!

 
  • Dienstverband: fulltime
  • Locatie: Papendrecht (Rotterdam)
  • Team: transVORM

 

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij transVORM, onderdeel van VORM Holding, op ons kantoor te Papendrecht. Samen met de calculator ben jij - wanneer er een 'GO' komt - verantwoordelijk voor het gereed maken voor uitvoering van het project. Het inrichten van bouwplaatsen, het toepassen van de bouwsystemen en normen zie jij als een uitdaging, waarbij je steeds de meest efficiënte keuze nastreeft met de beste kosten- en batenverhouding. Samen met het team inspireer je elkaar om te komen tot de beste resultaten.

Naast de dagelijkse praktijk vind je het ook interessant om jezelf te blijven verdiepen. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van onder meer bestaand vastgoed, BIM, Resultaatgericht Samenwerken, LEAN technieken en Total Cost of Ownership maken je tot een expert op jouw vakgebied.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Door jouw ervaring is het perfect voorbereiden van projecten een vanzelfsprekendheid waarbij je de kosten en kwaliteit op de juiste wijze tegen elkaar afweegt. Je denkt vooruit en kunt alle betrokkenen op de juiste wijze meenemen in het proces, waarbij je zelf verantwoordelijkheid neemt en ook neerlegt bij wie of waar ze hoort. Je bent altijd op zoek naar nieuwe inzichten die toegepast kunnen worden ook op maatschappelijk vlak. Ook als de druk hoger is kun je accuraat en gestructureerd blijven werken.

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.
 

Waar kom je te werken?

Wat is er mooier dan reeds bestaand ‘oud’ vastgoed een nieuwe bestemming te geven met een eigentijds uiterlijk. transVORM is dé expert op het gebied van bestaand vastgoed en behoort tot de Top 5 van Nederland.

Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen, want dat wij mooie projecten maken is zeker.  Het markante voormalige kantoorgebouw De Binck in Den Haag transformeren we tot een prachtig en ultramodern appartementengebouw. En wat te denken van De Rotterdamsche School in Rotterdam, dat we hebben getransformeerd van een monumentale jaren ‘30 gebouw naar 41 unieke appartementen.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie)  waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij transVORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Wil je werken bij transVORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner of middels onderstaand contactformulier.

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon: 078 - 642 1340).

 

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

 

Wil je solliciteren op deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.