Studenten gezocht

VORM neemt ook haar verantwoording voor het opleiden van mensen in de ontwikkel- en bouwbrache. Blink jij uit als stagiair in jouw vakgebiedn dan zullen wij het niet nalaten om jou een passende functie aan te bieden na het afronden van jouw studie. Wij bieden stageplaatsen aan voor HBO en MBO leerlingen, alsmede voor BBL en BOL leerlingen.

 

  • Dienstverband: parttime
  • Locatie: Papendrecht of projectlocatie
  • Team: afhankelijk van je opleiding

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een team/bedrijf in een functie die aansluit bij jouw studie. Hierbij zal je een ondersteunende/meewerkende rol vervullen zoveel mogelijk als een volwaardig lid van het team.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent leergierig en wilt het beste uit jezelf halen. Samen met een team werk je aan vernieuwing. Jij komt met de laatste theorieen van het vakgebied en onze collega;s komen met de praktijkervaringen.

 

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Jouw werkplek kan op kantoor zijn of op de bouwplaats van een specifiek project. Dit is afhankelijk van jouw studierichting en interesses.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. Daarom zoeken wij mensen die zichzelf en elkaar steeds weer opnieuw willen uitdagen, omdat we geloven dat het jou, de organisatie en daarmee de klant beter maakt.

We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. Juist ook voor studenten. Wij belonen stagiairs met een vaste vergoeding per maand afhankelijk van het niveau van de opleiding.

 

Wil je een stageplek bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner: j.villanueva@vorm.nl of middels onderstaand contactformulier.

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon: 078 - 642 1340). 

 

Wil je solliciteren op deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.