Werkvoorbereider 6D Wonen B.V.

Het spreekwoord 'een goed begin is het halve werk' gaat zeker ook op in de bouwwereld en daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons team werkvoorbereiders.

 

  • Dienstverband: fulltime
  • Standplaats: Papendrecht (Rotterdam)
  • Team: 6D Wonen Bouw
 
Wat ga je doen?

Vanaf je nieuwe werkplek op ons kantoor in Papendrecht ga jij zelfstandig je eigen project(en) voorbereiden, uitwerken en begeleiden. Dit doe je met behulp van ‘as-built Revit modellen’. Je bent verder verantwoordelijk voor de budgetten inclusief de bewaking en rapportage, het uitwerken en bewaken van de planning en de bouwplaatsinrichting. Dit doe je in nauwe samenwerking met het uitvoeringsteam, de vaste 6D partners, de constructeur en afdeling kopersadvisering. Daarnaast verzorg je voor je project(en) de inkoop van project specifieke onderdelen bij de onderaannemers en leveranciers. Kortom, je bent op meerdere fronten een belangrijke spil in het gehele proces bij VORM 6D Wonen!

 
Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt een bouwkundige opleiding op minimaal MBO/HBO denkniveau, aangevuld met de nodige werkervaring en met de bijbehorende softwarekennis. Je denkt in oplossingen kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je denkt na over (toekomstige) ontwikkelingen in de branche en ziet constant de uitdaging om met verbeteringen bezig te zijn. Zit bouwtechniek in combinatie met efficiëntie en procesmatigheid jou in het bloed, dan ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken om ons 6D team te komen aanvullen en versterken.

 

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 
Waar kom je te werken?

VORM 6D Wonen B.V. houdt zich bezig met de engineering en realisatie van de 6D Conceptwoningen. Deze volledig uitgewerkte conceptwoningen zijn het antwoord van VORM op de vraag vanuit de markt. De woningtypes variëren van starters- tot vrijstaande woningen, in verschillende architectonische verschijningsvormen.

Voor de engineering en realisatie van deze conceptwoningen maken wij gebruik van BIM-modellen en werken we met vaste partners volgens gestandaardiseerde processen en detailleringen. Als de locatie en/of de individuele klant om een specifieke aanpassing vraagt in bijvoorbeeld de verschijningsvorm, dan zijn we binnen het concept flexibel om daar invulling aan te geven.

 
Wat kun je van ons verwachten?

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. Daarom zoeken wij mensen die zichzelf en elkaar steeds weer opnieuw willen uitdagen, omdat we geloven dat het jou, de organisatie en daarmee de klant beter maakt.

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Zeker zo belangrijk is dat we je een uitdagende functie bieden met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

 
Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner: j.villanueva@vorm.nl of middels onderstaand contactformulier. 

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon 078 - 642 1340).

 

Wil je solliciteren op deze functie?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.