boomgaard1

Project status: In voorbereiding

De Boomgaard

In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Elisabeth van Loonstraat en de Vroonland zal het oude schoolgebouw plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan De Boomgaard met 7 prachtige twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen groene woonomgeving.

De Boomgaard

Woningen in De Boomgaard
In De Boomgaard komen 7 prachtige woningen in de geliefde “Haagse Stijl” in twee varianten namelijk 4 extra ruime twee-onder-één-kapwoningen én 3 grote vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn gepositioneerd op zeer ruime kavels. De woningen hebben twee volledige lagen én een ruime zolderverdieping. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Het woonprogramma van De Boomgaard bestaat uit:

  • 4 extra ruime twee-onder-een-kapwoningen, met een woningbreedte van ruim 7,5 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 178 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolderverdieping is vrij indeelbaar. Inclusief grote aangebouwde berging en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 400 m2 tot circa 420 m2. De prijzen zijn nog niet bekend;
  • 3 vrijstaande villa’s met een woningbreedte van 7,13 meter en een woningdiepte van 13,76 meter. Deze villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 213 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar. Inclusief grote aangebouwde berging en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 750 m2 tot circa 780 m2. De prijzen zijn nog niet bekend.
Interesse?
Kan je niet wachten en wil je op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf je vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Planning
De start van de verkoop van De Boomgaard zal naar verwachting in het najaar plaats vinden.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Locatie De Boomgaard