De Boomgaard

Project status: In verkoop

De Boomgaard

Nu in verkoop de 7 twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen in De Boomgaard te Mijnsheerenland!

Kijk hier voor de beschikbaarheid van de woningen in De Boomgaard en alle informatie over deze woningen kun je hier terugvinden. 

 

De Boomgaard

Woningen in De Boomgaard
In hartje Mijnsheerenland op de kruising van de Elisabeth van Loonstraat en Vroonland zal het oude schoolgebouw plaats maken voor een kleinschalig nieuwbouwplan In De Boomgaard komen 7 prachtige woningen in de geliefde “Haagse Stijl” in twee varianten namelijk 4 extra ruime twee-onder-één-kapwoningen én 3 grote vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn gepositioneerd op zeer ruime kavels. De woningen hebben twee volledige lagen én een ruime zolderverdieping. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Het woonprogramma van De Boomgaard bestaat uit:

  • Type E: 4 extra ruime twee-onder-één-kapwoningen, met een woningbreedte van ruim 7,5 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze twee-onder-één-kapwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 176 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolderverdieping is vrij indeelbaar. Inclusief grote aangebouwde berging en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 390 m2 tot circa 410 m2. 
  • Type F: 3 vrijstaande villa’s met een woningbreedte van 7,13 meter en een woningdiepte van 13,76 meter. Deze villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 213 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar. Inclusief grote aangebouwde berging en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 740 m2 tot circa 765 m2. 

Planning
De 7 woningen van De Boomgaard zijn nu in verkoop! De start van de bouw staat gepland voor het 3e kwartaal van 2020.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In De Boomgaard geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in De Boomgaard worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35% 
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Locatie De Boomgaard

Richard van Helten
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Richard van Helten
Daniëlle Schuller
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Daniëlle Schuller
Bart Vrieling en Danny van Berkel
Vrieling Makelaars
Bart Vrieling en Danny van Berkel