De Lange Stallen

Project status: Verkocht

De Lange Stallen 1b Landgoed De Drenkeling

 De Lange Stallen is 100% verkocht, de bouw start is in het voorjaar van 2019!

De Lange Stallen 1b Landgoed De Drenkeling

Alle 8 de XL-Bungalows zijn verkocht! Binnenkort start de bouw!

De lange stallen 1b:
De Lange Stallen is één van de deelgebieden van Landgoed Drenkeling in het prachtige Rockanje. De 38 woningen van fase 1a zijn allemaal verkocht en de bouw is in volle gang. Op dinsdag 6 november 2018 is WAVO-Ontwikkeling in de verkoop gegaan met de 8 XL-bungalows van fase 1b.

De XL-Bungalows:
De 8 stuks XL-bungalows zijn groot en hebben een breedte van 7,2 meter en een diepte van maar liefst 12,3 meter. De XL-bungalow is de begane grond compleet ingericht met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Alle voorzieningen zijn dus gesitueerd op de begane grond. De 1e verdieping van de XL-bungalow is nog vrij indeelbaar. Wilt u niet direct al gelijkvloers gaan wonen? Dan kunt u er ook voor kiezen om op de 1e verdieping twee slaapkamers en een badkamer te creëren, op de begane grond krijgt u dan een grote woonkamer met open keuken en bergruimte. U heeft dan beneden alle ruimte om in de toekomst gelijkvloers te gaan wonen.

Bij de aankoop van uw XL-bungalow kunt u kosteloos kiezen of u direct al gelijkvloers wilt gaat wonen of dat u hier in de toekomst eventueel voor kiest. U bepaalt dus helemaal zelf hoe u wilt wonen in deze prachtige XL-bungalow.  

Nul-op-de-meter concept (NOM):
Nog één van de punten die deze XL-bungalows zo uniek maakt is dat ze allen uitgevoerd worden met het nul-op-de-meter concept (NOM). Volledig gasloos en door het toepassen van triple glas, goede isolatie met kierdichting, moderne installaties en meerdere zonnepanelen, bent u als het ware uw eigen energieleverancier. De slimme installatie bevindt zich onder andere onder de grond. Een individuele warmtepomp haalt warmte uit de bodem en brengt die over op de vloerverwarming. In de zomer werkt het net andersom. Dan wordt de warmte teruggevoerd naar de bodem en koelt het systeem juist de woning, slim toch? En volledig voorbereid op de toekomst. U wekt deels uw eigen energie op, zodat uw energierekening laag blijft.

De v.o.n.-prijzen van de XL-bungalows vindt u terug bij het tabblad 'Woningtypes''.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in De Lange Stallen zéér duurzaam en energiezuinig gebouwd worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. U kunt NU al een zogenaamde Quickscan laten uitvoeren. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Planning
De Lange Stallen fase 1b met haar 8 XL-bungalows is in verkoop. De bouw van de XL-bungalows staat gepland voor het voorjaar van 2019 en zal naar verwachting, ongeveer een jaar duren.

Vul het interesseformulier in en we houden u vrijblijvend op de hoogte.

Locatie De Lange Stallen 1b Landgoed De Drenkeling

Van der Hoek Makelaars
Verkoopmanager
Van der Hoek Makelaars