de Laverie fase 3
Verkoopproces

Verkoopproces

Momenteel is De Laverie fase 3 te Oosterhout nog volop in ontwikkeling! Lees hieronder alvast meer over het verkoopproces van het De Laverie fase 3.

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
In verkoop
de Laverie fase 3 is in voorbereiding

In Voorbereiding

de Laverie fase 3 is in PreSale

Start PreSale

de Laverie fase 3 is in verkoop

Start Verkoop

21 Juli 2021

Start Verkoop – de weg naar jouw nieuwe huis

De Laverie fase 3 is nu in verkoop! Op woensdag 21 juli zijn wij gestart met de verkoop.

Wil je al een financiële check doen? Hiervoor kun je contact opnemen met VORM Sales & Finance. Tijdens een gesprek met één van onze HypotheekSpecialisten krijg je alles te horen over de voordelen van de Duurzaamheidshypotheek en je toekomstige maandlast. De HypotheekSpecialisten van VORM Sales & Finance bereik je via tel.nr. 0186-618777.

De toewijzing vindt plaats aan de hand van de opgegeven bouwnummers. Mochten er meerdere geïnteresseerden zich inschrijven voor dezelfde bouwnummers, dan zal de makelaar/projectontwikkelaar de woningen toewijzen aan de hand van de financiële check. Hierdoor ontstaat de voldoende zekerheid dat een kandidaat de woning kan financieren. 

Ben je geïnteresseerd in één van de woningen? Vul dan alvast het interesseformulier in op onze website of neem contact op met Van de Water Makelaars, via telefoonnummer 0162 44 74 44 of nieuwbouw@vandewatergroep.nl.

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?