de Laverie
Verkoopproces

Verkoopproces

Lees hieronder over het verkoopproces.

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
In verkoop
de Laverie is in voorbereiding

In Voorbereiding

de Laverie is in PreSale

Start PreSale

de Laverie is in verkoop

Start Verkoop

In Verkoop

Dit project is in Verkoop.

Ben je geïnteresseerd in éen van de nog vrije huizen? Neem dan contact op met

  1. de door ons op het project aangestelde makelaar, Van de Water Makelaars, tel nr. 0162-447447 Ook kun je je interesse aan ons duidelijk maken via dit interesseformulier

    óf

  2. onze WoningCoaches, via tel. nr. 0186-618777. Ook kun je je interesse aan ons duidelijk maken via dit interesseformulier

Een optieperiode duurt veelal één week. Binnen die week kan het huis waar je een optie op hebt niet door ons aan iemand anders verkocht worden. Na die week horen we dus uiteraard graag of je met het huis door wilt gaan.

In die optieperiode is het uiteraard ook raadzaam om je financiële situatie (als je dat nog niet gedaan hebt) scherp te krijgen. Hiervoor kun je ook contact opnemen met VORM Sales & Finance. Tijdens een gesprek met één van onze HypotheekSpecialisten krijg je alles te horen over de voordelen van de Duurzaamheidshypotheek en je toekomstige maandlast. Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance, Miriam Dallo - VORM Sales & Finance De HypotheekSpecialisten van VORM Sales & Finance bereik je via tel.nr. 0186-618777.

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?