De Laverie fase 2C
Locatie

Omgeving De Laverie fase 2C

Aan de rand van het centrum van Oosterhout, uitkijkend op het water van De Zwaaikom, komt een nieuwe woonplek. Een wijk dichtbij alle voorzieningen en twee stappen verwijderd van een natuurrijke omgeving. Een charmante wijk waarin in drie fases een breed aanbod aan koopwoningen zal worden gerealiseerd. In deze fase komen sfeervolle eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen, in gevarieerd Oud-Hollands metselwerk. Woningen met bruine en rode bakstenen worden afgewisseld door opvallende witgekeimde woningen. Een gezellig en speels geheel, waardoor iedere woning zijn eigen uitstraling krijgt.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

De situatie

Een prachtige locatie aan het water

Na de succesvolle verkoop van Fases 1a, 1b, 2 en 2B ontstaat op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Oosterhout een heerlijke woonplek die zich nu zal uitbreiden met Fase 2C. Een plek op het voormalig Twickelterrein die rond 1924 nog de werkplek voor honderden werknemers van 'une laverie' - een wasserij - was.

Uitkijkend op het prachtige water van de Zwaaikom en de pittoreske, sfeervolle jachthaven 'Den Ouwe Sluis', beleef je vanuit De Laverie de sfeer uit 1924 opnieuw. Diezelfde rust, gecombineerd met de eigentijdse middelen en voorzieningen, maakt De Laverie de enige in haar soort: uniek.

Bekijk de woningen

Elke dag genieten van een prachtige omgeving!

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Enny Trouw

Enny Trouw

VORM Sales & Finance
Priscilla Goedendorp

Priscilla Goedendorp

VORM Sales & Finance

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in