Molenwiek Mijnsheerenland

Project status: In verkoop

De Molenwiek

De Molenwiek: Nu in verkoop!

Wil je graag meer weten over deze kavels? Kom het kavelpaspoort ophalen bij Vrieling Makelaars op de Wilhelminastraat 27 te Mijnsheerenland.

De Molenwiek

In hartje Mijnsheerenland op de locatie van basisschool “De Molenwiek” aan de Molenweg komt een kleinschalig nieuwbouwplan De Molenwiek met 2 prachtige kavels. De locatie is uniek en bevindt zich in een rustige woonwijk met veel volwassen groen.

Kavels in De Molenwiek
In De Molenwiek komen 2 extra ruime kavels beschikbaar. De kavels kenmerken zich door het volwassen groen in de woonwijk. De kavels zijn beide 930 om 1026 m² en kunnen ruimte bieden aan verscheidene soorten woningen. De kavels zijn ruim opgezet en bieden tal van mogelijkheden. De kavels zijn meer dan 40 meter diep en meer dan 20 meter breed. Hierdoor heb je maximale vrijheid en kan je je woning oriënteren naar wens. Ook is er ruimte genoeg voor een garage en het stallen van meerdere auto’s.
 
Interesse
Kan je niet wachten en wil je op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf je vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site of bel voor meer informatie Natacia Rademaker op 06-22461522.

Planning
De verkoop is gestart!

Locatie De Molenwiek

Aletta Giethoorn
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Aletta Giethoorn
Richard van Helten
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Richard van Helten
Natacia Rademaker
Verkoopmanager VORM
Natacia Rademaker