De Rietkraag
Locatie

Omgeving De Rietkraag

Er zijn genoeg redenen om De Rietkraag te kiezen als plek om te wonen: de landelijke ligging, een goede bereikbaarheid van de Randstad en een prachtige, unieke woning. Maar ook de dorpse gezelligheid, een ijsje eten op een terras aan de Amstel, door de weeks én in het weekend wandelen met de hond in de nabije groene omgeving of sporten bij één van de vele sportverenigingen. Ruimte en groen binnen handbereik en wonen in een prachtig vormgegeven buurt met een ‘eigen’ hoogstamboomgaard voor de deur.

Achter de Ringdijk en de Vuurlijn, naast het sportpark KDO, realiseert VORM Ontwikkeling B.V. het project ‘De Rietkraag’. Hier worden 42 energiezuinige woningen in landelijke stijl ontwikkelt en gebouwd. Het project bestaat uit een brede diversiteit van woningtypen. Zo zijn er beneden- en bovenwoningen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en herenhuizen. De Rietkraag ligt nabij het centrum van de Kwakel. Hier zijn diverse voorzieningen binnen handbereik. In het centrum van De Kwakel vind je een supermarkt, een brooden banketbakker, een kapsalon, een slager, de wekelijkse viskraam en ook een restaurant. Verder zijn er verschillende (sport)verenigingen in de omgeving, waaronder voetbal en hockey.

De Kwakel is onderdeel van gemeente Uithoorn en heeft circa 4.400 inwoners. Het dorpse is nog volop aanwezig en de randstad binnen handbereik. De verkeersontsluiting van De Kwakel is prima evenals de verbindingen van het openbaar vervoer. Met de auto ben je binnen 20 minuten in Amstelveen, in 19 minuten sta je op Schiphol en binnen een half uur ben je via de nieuwe N201 in hartje Amsterdam.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

De bouwkundige situatie

Een prachtige locatie

Naast sportpark KDO en achter de Ringdijk en de Vuurlijn in De Kwakel (gemeente Uithoorn) realiseert VORM Ontwikkeling BV het nieuwbouwproject ‘De Rietkraag’. Hier komen 42 koopwoningen in landelijke stijl. Het project bestaat uit een brede diversiteit van woningtypes. Zo zijn er zogenaamde Beneden- en bovenwoningen, eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen. Geen eenzijdig aanbod dus, maar voor ieder wat wils.

Bekijk de woningen

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving!

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Maurice Sterk | KoopLenstra Makelaars

Maurice Sterk | KoopLenstra Makelaars

Makelaar
Michel Kion | VORM Sales & Finance

Michel Kion | VORM Sales & Finance

VORM Sales & Finance
Richard Stolwijk | VORM Sales & Finance

Richard Stolwijk | VORM Sales & Finance

VORM Sales & Finance

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in