Header De Rotterdamsche School

Kunnen we je helpen? Je vindt hier alle antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Dan kan je op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Of je nu koopt of huurt, nieuwbouw heeft veel voordelen. Zoals comfort door goede isolatie en lagere energiekosten dankzij energiezuinige technieken. Meer informatie vind je hier.

De 4 unieke Kapelwoningen

Binnenkort start de verkoop van de 4 verschillende kapelwoningen in De Rotterdamsche School. De authentieke kapel wordt gesplits in 4 unieke kapelwoningen met woonoppervlakten van minimaal 180 to 220 m2 in basis, maar.......
Wat deze kapelwoningen zo uniek maken is dat ze in een bestaande kapel worden gemaakt en dus een enorme vrije hoogte hebben. Hierdoor kan er dus per woning soms extra woonoppervlak worden toegevoegd. Nieuwsgierig? Vul het interesseformulier in op deze site en we houden je op de hoogte!

De Rotterdamsche School ligt aan de Mathenesserlaan en de Breitnerstraat in het Zuid-Westelijke deel van het centrum van Rotterdam, in het bijzondere en artistieke Binnenwegkwartier.

De woningen zijn op 10 minuten afstand van de A20.

  • Centraal gelegen in Rotterdam
  • Perfecte verbinding met het OV
  • 180m2 - 220m2 woonoppevlak in basis

 De bouw van deze 4 kapelwoningen kan starten wanneer de vergunningen zijn verleend, een exacte datum is helaas nog niet bekend. De bouwtijd zal ongeveer een jaar in beslag nemen.

Ja, deze kunt u vinden bij ''Downloads''.