De Scheg Oost

De Scheg Oost

Met gepaste trots stellen we De Scheg Oost aan je voor! Een heerlijke nieuwe wijk in Amstelveen. Met prachtige woningen die zich onderscheiden door de hoogwaardige afwerking met Amstelveense uitstraling. Woningen waar duurzaam omgegaan wordt met energie en het klimaat voorop staan. En dit alles in een autoluw, kindvriendelijke privé wijk mét eigen ontsluiting.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom De Scheg Oost?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Schitterende locatie in Amstelveen

De Scheg Oost is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg in Amstelveen, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben.

Bekijk de locatie van De Scheg Oost door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
De woningen in De Scheg Oost

Aanbod De Scheg Oost

In de Scheg Oost zullen we circa 172 woningen gaan realiseren. Een mix van rijwoningen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water en appartementen.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vaststellen van het bestemmingsplan. De eerste stap, het indienen voorontwerp, is genomen. Zodra het bestemmingsplan een definitie status begint te krijgen kunnen we de startverkoop gaan inplannen. Dan kunnen we ook het mooie plan vol trots met jullie delen. De verwachte planning is als volgt:

Indienen Ontwerpbestemmingsplan               September 2021     

Start verkoop eerste fase                                Eind 2021 / begin 2022

Startbouw                                                              Zomer 2022

Eerste opleveringen                                               Zomer 2023     

Wij vragen je dus nog even geduld, totdat de verkoop zal starten, maar één ding is zeker; Het wordt een prachtig nieuwbouwplan met prachtige woningen in verschillende soorten en maten!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in