De Stadhouders

Frederik Hendrik

Frederik Hendrik

De koploper onder de Stadhouders is de Frederik Hendrik, waarvan de bouw begin 2018 van start zal gaan. De Frederik Hendrik biedt ruimte aan 57 luxe koopappartementen, waaronder 4 riante penthouses en 53 luxe koopappartementen. Stuk voor stuk bieden ze de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de woningen gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. De indelingen en het interieur van de grotere woningen is ontworpen door niemand minder dan topdesigner Jan des Bouvrie, die u desgewenst ook kan adviseren over de inrichting van uw eigen appartement of penthouse.

Frederik Hendrik in 360

Bekijk De Stadhouders nu 360 graden. We hebben de onderstaande ruimtes voor u uitgewerkt.

·        Entree

·        Binnentuin

·        Leefkeuken penthouse type L

·        Uitzicht 15e verdieping penthouse type T

 

Appartementen

De appartementen in de Frederik Hendrik bevinden zich op de 5e tot en met de 13e verdieping en beschikken ieder over een riante keuken en een royale buitenruimte. Daarnaast heeft iedere bewoner een eigen berging en een parkeerplaats tot zijn of haar beschikking in de parkeergarage onder het gebouw.

ZOEK EEN APPARTEMENT, KLIK HIER.

 

Bouwhek De Stadhouders

 

Penthouses

Op de bovenste twee verdieping zijn de penthouses te vinden. Deze ruime woningen hebben - naast de faciliteiten die ook in de appartementen te vinden zijn - een gigantisch dakterras van maar liefst 50 m2 en bieden een fenomenaal uitzicht over stad en strand. De penthouses beschikken ten minste over twee slaapkamers, elk direct grenzend aan een eigen badkamer. De overige ruimtes kunt u helemaal naar eigen wens inrichten, bijvoorbeeld een werkkamer of een logeerkamer. De volgende type penthouses zijn te vinden in de Frederik Hendrik:

·        Penthouse type K: knusse zithoek en ruime leefkeuken

·        Penthouse type L: lichte woonkeuken en ruim dakterras

·        Penthouse type Q: grote living en ruime badkamers

·        Penthouse type T: grote leefkeuken en drie slaapkamers

 

ZOEK EEN PENTHOUSE, KLIK HIER.