De Stadhouders

Project status: In verkoop

De Stadhouders

Den Haag - al meer dan 95% verkocht!

Nog enkele woningen beschikbaar. En het is nu mogelijk om een ingerichte modelwoning te komen bekijken!

I.v.m. het coronavirus worden er de komende tijd geen inloopmiddagen georganiseerd. Het is wel mogelijk om De Stadhouders (digitaal) op afspraak te bezoeken, met inachtneming van de voorschriften van het RIVM. 

Neem contact op met de makelaars via de gegevens onderaan de pagina. 

 

De Stadhouders

De Stadhouders
De Stadhouders is een bijzonder nieuwbouwproject in Den Haag en biedt ruimte aan 57 luxe koopappartementen. Stuk voor stuk bieden ze de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de luxe appartementen gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. Wil je nu al van het uitzicht genieten, neem hier alvast een kijkje!

Bezoek de modelwoning!
Om een nog betere indruk te geven van hoe het is om in De Stadhouders te wonen is er nu een modelwoning ingericht. Bel de makelaar en maak een afspraak om deze woning (type G) te bezichtigen. De Stadhouders biedt je de kans om een nieuwbouwwoning te kopen met alle voordelen van dien, zonder dat je dit van tekening hoeft te doen, hoe fijn is dat!

Er zijn nog enkele appartementen te koop:

  • Appartement type G vanaf € 653.500,- v.o.n. (nog beschikbaar: bouwnummers 163 (optie) en 168 (vrij)).
  • Penthouse type K vanaf € 1.135.500,- v.o.n. (nog beschikbaar: bouwnummer 188, de laatste!)
Kijk hier welke woningen wij in De Stadhouders gaan bouwen. Alle verkoopprijzen van type G zijn inclusief een eigen parkeerplaats en een prachtige Bulthaup B1 keuken.
 
Een van de meest gewilde woon- en werklocaties
Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag - wordt De Stadhouders gerealiseerd. Deze nieuwe woonplek omvat drie gebouwen, drie Stadhouders; Maurits, Casimir én Frederik Hendrik. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal vol charme. De Stadhouders is gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Bekijk hier de VR-tour van de entree, de binnentuin, keuken en kantoor.
 
Planning: oplevering zomer 2020
Is één van deze woningen iets voor jou? De bouw is inmiddels al ver gevorderd. Aankomende zomer kan je al in één van de appartementen wonen!

Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Stadhouders zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Locatie De Stadhouders

Atta Makelaars
Atta Makelaars
Frisia Makelaars
Frisia Makelaars
Michel Kion - VORM Sales & Finance
Michel Kion - VORM Sales & Finance